Najzanimljiviji oglasi proteklog tjedna: Tri vrhunska auta, stan i vrlo povoljna kuća s okućnicom

Foto: Index Oglasi

SVAKI ponedjeljak za vas izdvajamo neke od najzanimljivijih i najgledanijih oglasa iz proteklog tjedna. Index Oglasi rastu iz dana u dan i imamo priliku predstaviti vam sve više atraktivnih oglasa.

Ovoga puta u našem izboru najpopularnijih oglasa tjedna imamo tri automobila, jedan jako povoljan stan u Zagrebu i jednu lijepu i jeftinu kuću s ogromnom okućnicom. Legendarni BMW iz 1991. godine, atraktivni Volkswagen CC i prekrasni Audi A3 su skupili najviše pogleda u kategoriji osobnih automobila dok se kod nekretnina ponovno idealnom pokazala kombinacija pristojne cijene, lijepog uređenja i dobre lokacije. Posebno se istaknuo Volkswagen CC koji je na Facebooku skupio preko 1000 reakcija, a objava je pronašla put do čak 200.000 ljudi.

Provjerite koji su to oglasi ukupno pregledani preko 110 tisuća puta!

5. Stan u Zagrebu

Kada se neka nekretnina u Novom Zagrebu prodaje za manje od 1.200 eura po kvadratu onda je jasno da će privući interes kupaca. Stan ima 53 kvadrata, a sastoji se od dvije spavaće sobe, kupaonice, namještene kuhinje i dnevnog boravka. Prednost mu je i što se nalazi se odličnoj lokaciji - 100 metara od autobusa i tramvaja, a u blizini su i vrtić te škola. Stanu pripada parkirno mjesto ispred zgrade, useljiv je odmah i nisu potrebna dodatna ulaganja. Prodaje se za 63.000 eura.

4. BMW serija 3 Coupe

Vlasnik tvrdi da ovaj E30 iz 1991. godine ide 240 km/h te da je u njega uloženo puno volje i truda. Kaže da je auto za svaki dan i za sve uvijete vožnje složen. Ima 192 konjske snage, dolazi s puno opreme, a vaš je za 5.000 eura. Auto je registriran do ožujka 2018. godine i jedan je od onih oglasa koje pravi zaljubljenici u BMW posebno cijene.

3. Kuća u Lipovljanima

Ovo je oglas koji jednostavno morate pogledati - kuća od 250 m2 prodaje se zajedno s čak 21.000 m2 okućnice za samo 50.000 eura! U ta 2 hektara ulaze i šuma te voćnjak. Kuća je uz to i potpuno namještena, a svi podovi su u laminatu ili pločicama. Kuća ima 2 kupaonice i 5 spavaćih soba, a tu si i dvije garaže te podrum. Nalazi se u Lipovljanima u Sisačko-moslavačkoj županiji.

2. Audi A3

Kladimo se da je ovo najljepši Audi A3 koji ste danas vidjeli. Ovaj apsolutno prekrasni automobil iz 2007. godine dolazi s S-line paketom, a pokreće ga 2.0 TDI motor od 170 konjskih snaga. Prešao je 210 tisuća kilometara i registriran je do svibnja sljedeće godine. Vlasnik tvrdi da u prosjeku troši 6,5 litara goriva na 100 kilometara, a za auto traži okruglih 10 tisuća eura.

1. Volkswagen CC

Zaista opako dobri Volkswagen CC se pojavio na našem oglasniku! Orginal R-line, hrpa dodatne opreme i diesel motor od 177 konjskih snaga čine odličnu kombinaciju, a vlasnik kaže i da "na autu nema nikakvih ulaganja - sve je 'tip top' i auto je utegnut maksimalno". Prešao je 189.000 km, registriran je do svibnja, a prodaje se za 19.900 eura. 

Pročitajte više