Nakon cjelonoćnog tuluma iznenadila ga poruka bijesnog susjeda: "Neću se ispričati"

Foto: 123RF

NAKON što cijelu noć nije mogao zaspati zbog tuluma koji je organizirao njegov mlađi susjed, jedan je starac odlučio ostaviti sarkastičnu poruku u njegovom sandučiću kako bi mu dao do znanja što misli o njegovoj zabavi.

Poruka je uslikana i objavljena na Facebooku, a mnogima je odmah postalo jasno da ju je napisao jedan od iživciranih susjeda u australskom gradu Perthu, koji se nije ustručavao pokazati koliko ga je glasna glazba u gluho doba noći izbacila iz takta.

"Jesam li vas držao budnim do tri ujutro? Ono nije isprika", započela je poruka.

"Neću se ispričati za još jednu zabavu koju sam organizirao dok mi roditelji nisu kod kuće. Neću se ispričati što sam puštao glasnu glazbu osam sati u komadu. Neću se ispričati jer niste mogli spavati. Neću se ispričati ako ste me lijepo zamolili da stišam glazbu pa sam vam ja rekao da odjebete", napisao je.

Kids disturbed the wrong printer owner. Seems an aggrieved neighbour has letter dropped this document after a party. Impressive levels of neighbourhood pettiness

Objavljuje The Bell Tower TimesSrijeda, 30. rujna 2020.

"Znam da ovo nije prvi put da radim tulum i puštam glasnu glazbu. Sjećate li se kada sam se vratio kući u četiri ujutro i probudio cijelo susjedstvo? Ne, dragi moji neispavani susjedi, neću vam se ispričati", dodao je.

"Ako me želite spriječiti da vam uništim još jednu noć, nazovite policiju, ali to zasigurno neće biti prvi poziv koji ste uputili. Posjetili su nas i sinoć, ali prekasno na vašu žalost. Možete poslati i mail mom ocu i uputiti ga u čitavu situaciju", završetak je poruke.

Ljudi na Facebooku imali su podijeljena mišljenja. Dok su se jedni divili načinu na koji je susjed napisao poruku, drugi su ga prozvali tipičnim primjerom starijih generacija.

"Fascinantna mi je doza sarkazma koju ovo pismo sadržava", jedan je od komentara.

"Tulumi uvijek nagnaju starce da se žale zbog nečeg", napisao je drugi komentator.

Pročitajte više