Nakon operacije: Ove fotke dokazuju koliko je Severina smršavjela

Foto: Instagram

PJEVAČICA Severina Kojić na društvenim je mrežama objavila nove fotografije, nastale na proslavi njenog 47. rođendana.

Na njima pozira s balonima na kojima piše 1M, kojima je označila da je broj njenih pratitelja na Instagramu prešišao brojku od jednog milijuna.

Za slavlje je poznata Splićanka odjenula lepršavu, poluprozirnu haljinicu boje kože ukrašenu točkicama i cvjetnim motivima, a sa snimki koje je objavila očito je da je u posljednje vrijeme drastično smršavjela.

Osim u društvu prijatelja, među kojima su Iva Radić i njen PR-ovac, Davor Grgin, Severina je slavila sa suprugom Igorom Kojićem.

"Divno je slaviti rođendan na Uskrs s čovjekom mog života koji me na današnji dan prije 4 godine i zaprosio. Hvala ti ljubavi moja na svakom našem danu, hvala na tvojoj dobroti, hvala svima na predivnim čestitkama", poručila je Severina uz njihovu zajedničku fotografiju s proslave.

Prije nešto manje od dva tjedna pjevačica je završila na operaciji hernije.

"Severina je jučer podvrgnuta rutinskoj operaciji hernije koja joj je već duže vrijeme stvarala probleme u svakodnevnom životu, ali i prilikom nastupa još tijekom prošlog ljeta, zbog čega je neke od njih bila primorana i otkazati budući da su bolovi bili neizdrživi", rekao je Grgin za Index.

I prije operacije je njena nova, izrazito vitka linija izazvala pažnju javnosti.

Pročitajte više