Nakon što je napala Kolindu, bivša pjevačica Magazina poručila za koga glasati

Foto: Facebook

BIVŠA PJEVAČICA Magazina Ljiljana Nikolovska otkrila je tko ima njezinu podršku na predstojećim izborima za predsjednika Hrvatske.

"Nekad smo imali federalne referendume za sve i svašta, a dionice su išle radniku. 'Ko nas je posli pitao za mišljenje o prisvajanju društvene imovine i resursa guzonjinom sinu i kćeri za $1? Jesu li IKOG od Vas pitali smiju li strancima prodati vodu, obalu, patente, postrojenja, tvornice, radnička i humana prava, a kamoli da su vas isplatili za ulog? Sad imate jednu kapitalisticku stranku s dva ogranka, koji igraju "dobar i loš pandur" igricu, jer krajnji rezultati su uvijek skoro isti - oni su u Klubu, vi ste na Meniju. I opet propagirate favoritne parazite, jer ih procjenjujete na račun izgleda i istrošenih parola. A ispred nosa vam je nepotkupljiva kandidatkinja iz RF-a, s ozbiljnom namjerom da to mijenja, koju ni ne vidite? I'm so disappointed, but than again, it's not you, it's me...", napisala je Nikolovska te tako otkrila da svoju podršku daje Katarini Peović, kandidatkinji Radničke fronte i Socijalističke radničke partije.

"DEMOKRATSKI = odlukom većine, SOCIJALIZAM = za dobrobit većine. Ne razumijem što bi tu bilo kome osim lopovu moglo zvučati krivo ili nejasno...?" dodala je u komentarima.

Inače, Nikolovska je nedavno komentirala i Kolindinu izjavu o Željeznoj zavjesi. "I ja san bila muzičar, proputovala cili svit, isla na ponoćke, vinčanja i pričesti u crkvu, išla na balet, u doktora, zubara, ljetovanja i zimovanja kad god su mi naredili, iza te iste željezne zavjese. Puno san propatila. Kolinda, izdrži još malo, dok te ne prime negdi vani u izlog s puno neonskog svitla", poručila je Kolindi tad.

Pročitajte više