Nakon vijesti o otkazima na Uni TV, Ivana Paradžiković otkrila čime se trenutno bavi

Foto: Instagram

NAKON što se pojavila vijest da je dobila otkaz na Uni TV, što je ona kasnije demantirala, Ivana Paradžiković otkrila je čime se trenutno bavi.

"Zauvijek… Djevojka sa sela, smokva je obrana. Ove je godine plan napraviti od njih energetske pločice. Prošle sam ih osušila toliko da sam ih donedavno imala u zamrzivaču. Neki kažu da je u svakoj smokvi jedna razgrađena osa kojoj se, kada uđe u nju da je opraši, slome krila pa ne može van. Drugi pak da je to čista budalaština i da se smokvin plod razvija bez oplodnje… Ja samo znam da ih obožavam", napisala je Ivana uz fotografiju na kojoj se u pozadini vide sušene smokve.

Podsjećamo, nakon što se pojavila vijest o otkazima na Uni TV, Ivana se oglasila. "Nikada nisam bila zaposlenik Une. Isporučujem sadržaj preko svog obrta na temelju ugovora koji nije otkazan. Jako mi je žao kolega snimatelja, montažera, novinara, svih zaposlenika na televiziji, prije svega vrhunskih profesionalaca, koji su dobili otkaz. I žao mi je što gledatelji nemaju priliku gledati emisiju koju radim jer sam na nju izuzetno ponosna. Vrhunski televizijski proizvod", rekla je.

Otpustili većinu novinara u Zagrebu

Podsjetimo, Una TV najavila je, nakon što su kabelski operateri u Hrvatskoj četvrti put odgodili odluku o emitiranju njezina programa, a neki i poslali odbijenicu, reorganizaciju poslovanja i smanjenje broja zaposlenih u Zagrebu.

Svi zaposleni u zagrebačkom dopisništvu, uključujući i one koji se nalaze na godišnjem odmoru, pozvani su u redakciju na hitan sastanak. Odluka uprave s popisom radnih mjesta koja se ukidaju izvješena je na oglasnoj ploči zagrebačkog dopisništva 25. srpnja uz napomenu da stupa na snagu ovoga tjedna.

Iz Une TV su priopćili kako, unatoč velikom rastu gledanosti u regiji i najavljenoj ambicioznoj programskoj shemi od jeseni, njezinu misiju i viziju trenutno nije moguće provesti na hrvatskom tržištu, a glavna prepreka je nemogućnost da program postane dostupan svim gledateljima.

Pročitajte više