Ne zna se tko igra prljavije: Sonja i Marina cijele dane trče za Simonom

PRLJAVE igre u Farmi su postale svakodnevica. Dok su jučer bile na ratnoj nozi, Simona i Sonja su danas postale "najbolje frendice". S obzirom da je Simona ovotjedna gazdarica farmerice se skupljaju oko nje kao pčele na med. Iako joj je Sonja pružila ruku pomirenja i žalila se kako su svi protiv nje, Simona ju je ipak očekivano postavila kao sluškinju. Podsjetimo, jučer ju je Sonja nazvala "glupačom koja je glupa ko' kurac i koja bi se trebala lječiti".

"Budimo realni, postoji šansa da dođem do finala"

Kako bi na što bolji način izbacila Sonju s farme, Simona je za slugu izabrala Maria Mlinarića kojeg zasigurno neće postaviti za prvog duelistu. Po Simoninoj logici, sljedeća farmerica koja bi trebala letjeti van je Petra Maroja zbog toga što "najmanje radi". Ništa manje proračunata nije ni Marina koja se Simoni ulizuje već danima. Osim što joj je pokušala objasniti kako bi bilo pravedno da  barem jedan tjedan ne bude sluškinja, Marina je Simonu zagrlila i poljubila u obraz.



Istu stvar je napravila i Sonja koja uporno pokušava okrenuti Simonu protiv Marine. "Budimo realni, postoji šansa da dođem do finala, znači ako se borim, a još uvijek imam protivnike s kojima to mogu. Ali ja... ma ne znam, nije mi stalo kao drugima. Svi su se usrali kao grlice zato jer su im samo pare pred očima... cin, cin kao u Las Vegasu, kužiš? Zlo mi je od nekih stvari ovdje", rekla je Sonja. Cijelu situaciju je promatrala Gianna koja je dala prijateljski savjet Simoni. "Prestani razmišljati o kalkulacijama koje svi spominju i počni razmišljati o sebi jer ćeš inače poludjeti", zaključila je Gianna Apostolski.

A.M.
Foto: Nova TV

Pročitajte više