Neki nisu štedjeli: Poznati Hrvati pohvalili se kako su sredili svoje domove

Foto: Instagram

JEDNA od stvari koja ljude najviše zanima jest kako izgledaju domovi poznatih. Dok vani slavne osobe s ponosom otvaraju vrata svojih domova za magazine poput Architectural Digesta, kod nas su poznati nešto suzdržaniji kad trebaju pokazati uređenje svojih stanova i kuća.

S pojavom društvenih mreža i oni su pokleknuli pa sve češće možemo vidjeti kako njihovi domovi izgledaju.

Posljednja u nizu onih koji su pokazali svoj dom je radijska voditeljica Ivana Mišerić, koja živi u centru Zagreba s dečkom, poduzetnikom Sandrom Murom. Taj je stan inače uredio arhitekt Ante Vrban, a Ivana i Sandro nisu ništa značajnije mijenjali kad su se uselili.

Nina Badrić pohvalila se na društvenim mrežama uređenjem svoja dva doma, onog zagrebačog i kuće na Hvaru.

U Zagrebu se odlučila za smirujuće tonove.

Dok je na Hvaru izabrala boje.

Maja Šuput za uređenje svog stana na brdu iznad Črnomerca angažirala je jedan arhitektonski studio, a iako je najčešće na putu, otkrila je i kako se opušta unutar svoja četiri zida. U nekoliko navrata rekla je da joj je prilikom uređenja stana najvažnije bilo da izgleda poput luksuznog hotela.

Svojim domom nekoć se hvalio i Marko Grubnić. 

Goran Ivanišević i njegova supruga Nives žive u samom središtu grada, a Nives je na društvenim mrežama objavila nekoliko fotografija ukusno uređenog doma.

Ella Dvornik sa suprugom Charlesom Pearceom preselila se u novi stan, a njene pratitelje na društvenim mrežama oduševio je prostrani dnevni boravak iz kojeg se izlazi u dvorište. Iako je i Ellin unajmljeni stan u Šestinama izazivao zavist zbog svoje prostranosti i goleme terase, prometna (ne)povezanost i činjenica da su htjeli više prostora za igru svoje kćeri Ballie, ali i bebe koja je na putu, navela ih je da potraže novi dom.

Kad je riječ o luksuzu, pobjednik na ovoj listi je Stjepan Hauser, koji je nedaleko od rodne Pule izgradio prostranu vilu koja se može pohvaliti velikim dvorištem, bazenom i igralištem za odbojku.

Pročitajte više