"Nešto najljepše što sam ikad vidio": Bujna Nives isprsila se u čipki i zaludila obožavatelje

Foto: Instagram

NIVES Celzijus definitivno se vratila svojim starim navikama zbog kojih je i stekla toliko obožavatelja – pokazivanju svojih oblina iz raznih kuteva.

Nakon nekog vremena suše njenih golišavih fotografija na društvenim mrežama, Nives sada puca iz svih oružja. Ne samo da objavljuje svježe fotke, nego se i prisjeća nekih starih favorita iz vremena kada je još bila plavuša. Takva je i ova seksi fotografija u prozirnom negližeu s grudima koje se uporno žele osloboditi.

Tom je fotografijom potakla i provalu romantičnih izjava jednog od obožavatelja. "Ljepota koja izvire iz tebe nešto je najljepše što sam ikad vidio, posebno ljepota koja izvire iz tih najdivnijih okica. Zaista si sretnica, a još bih veći sretnik bio ja kada bih te imao pored sebe, pred svima da otvaram vrata, izvlačim stolicu i vodim za ruku. Teško je i pronaći prave riječi kojima bih te dostojno opisao, naročito silnu radost koja bi nastupila uz buđenje pored tebe i nježno šaputanje za najljepši početak dana. Ne bi me nijedna mogla toliko dotaknuti, uistinu si nešto sasvim posebno, nikako tek neka prolazna misao", samo je dio onoga što joj je nepoznati zavodnik napisao kraj fotografije.

Nives je objavila i novu fotku bez grudnjaka, no kraj nje nije bilo takvih romantičnih poruka. Čini se da zasad plavuša Nives lakše osvaja srca od brinete.
 

Pročitajte više