Ni 330 kilograma mu nije bilo dosta: "Debljala sam se da zadovoljim fetiš svog dečka"

Screenshot: YouTube

PATTY Sanchez bila je toliko pretila da si je ozbiljno ugrozila život, a sve to da bi zadovoljila fetiš svog dečka.

Imala je ambiciju postati najdeblja žena na svijetu i jela je nevjerojatnih 13 tisuća kalorija dnevno, piše Mirror. U tome ju je podržavao dečko, ali i mnogi fetišisti koji su je uživali gledati pomoću web kamere. Uspjela je doći do 330 kilograma.

"Hodali smo 10 godina i u početku ga nisu zanimale velike žene, no onda je rekao da sam mu otvorila novi svijet u kojemu je uživao. Priznao mi je da ima fantazije o tome da je u vezi sa ženom i polako je deblja. Zbog toga sam se osjećala seksi i bilo mi je drago što sam mu sve privlačnija. Debljala sam se tako da njega zadovoljim", prisjeća se Patty svoje veze.

Uskoro je shvatila da će umrijeti ako tako nastavi. Tek kada je prekinula s njim počela je gubiti kilograme i polako se približavati normalnoj težini. U početku zbog težine nije mogla sama ni hodati ili ići van iz kuće. Nije se mogla ni prati jer nije stala pod tuš.

Polako je uspjela izgubiti oko 110 kilograma. Iako joj je težina još uvijek prekomjerna, zdravlje joj se poboljšalo, pokretna je i može brinuti za svoje četvero djece, a kaže da joj je to i najvažnije. Savjetuje ženama da ne dopuste da ih partner kontrolira jer je nju to gotovo odvelo u smrt.

Pročitajte više