Nicole Richie zbog nabujalih grudi u potrazi za pravim grudnjakom

AMERIČKA teen zvijezda Nicole Richie nakon poroda kćerke Harlow vratila se poslu i svakodnevnim obvezama. U neke od svojih novih projekata dodala je i pokretanje vlastite linije nakita. "Volim se igrati s nakitom i slagati ga po svojim željama, pa sam to odlučila unovčiti. Trenutno radim s jednom jako talentiranom ženom. Ime joj je Shelley Gibbs, umjetnica je i radi nacrte i dizajn nakita. Cijela ekipa sa projekta jako je srdačna i dobrodušna. Svi su podređeni mom rasporedu. Ako trebam naglo otići s posla da vidim svoju kćerkicu, to i napravim", ispričla je Nicole. 

Osim što kreira nakit, Nicole je autorica, spisateljica, glumica i pjevačica. Pokrenut će i liniju dječje odjeće, a u planu joj je i izrada vlastitog parfema. Richie je ovoga mjeseca postala ponosna majka djevojčice kojoj je dala ime Harlow Winter Kate Madden, a otac je Joel Madden, frontman rock benda Good Charlotte. 
 
Unatoč porodu i višku kilograma koje je nakupila tijekom trudnoće, Nicole je jako brzo vratila svoju vitku liniju, a smetaju joj, priznaje, samo velike grudi koje su joj zbog trudnoće porasle na "pristojnu" tricu. "Zbilja mi se ne sviđa njihova sadašnja veličina. Više niti ne stanem u svoju prijašnju odjeću, pa si moram obnoviti cijelu garderobu. Moram kupiti i grudnjake koje do sada nikada nisam nosila. Za njima nije bilo potrebe, a i ne volim ih", rekla je Nicole.

K.H.

Pročitajte više