Nina Morić uspoređuje sadašnjeg i bivšeg: Fabrizio i nije dobar u krevetu

NINA MORIĆ riješila se Fabrizija Corone iz svojeg života, ali još mu nije dovoljno vratila za sve duševne boli koje je u turbulentnom braku proživljavala. U svojem posljednjem intervjuu za talijanski magazin Chi osvrnula se na seksualni život u braku i usporedila Coronu s današnjim dečkom, poduzetnikom Massimom Baltimorom. Time je, navodno, željela vratiti bivšem suprugu na izjavama o savršenoj Belen Rodriguez.

"Corona je moja najveća pogreška. Tek sad shvaćam da među nama nije bilo ljubavi, nego opsesije"

"Postoji velika strast između Massima i mene. Seks s njime najbolji je koji sam u životu imala. Bila sam to rekla i za Coronu, ali tada još nisam probala Massima. Jednako sam griješila i u poimanju ljubavi. Tek danas kad sam zaljubljena mogu sa sigurnošću reći da ono s Fabrizijem nije bila ljubav nego opsesija. Corona je moja najveća pogreška. Ne pamtim jednu lijepu uspomenu, ali ako se na pogreškama nešto nauči, ja sam naučila doista mnogo", ispričala je manekenka koja naglašava svoje oduševljenje Massimom Baltimorom.

"U moj život ušao je prije samo mjesec dana i ispunio mi ga je spokojem koji nikad nisam doživjela. Nije mi sad najvažnije hoćemo li potrajati mjesec dana, jednu godinu ili cijeli život. U svakom slučaju se isplati biti s njime". Za Chi je progovorio i fatalni Massimo koji je rekao da ga je Nina dotukla svojom jednostavnošću. "Jako je slatka i simpatična. Zasigurno je ovo početak nečeg prelijepog. Nina je u meni pronašla prozor u jedna lijepi svijet", rekao je. Sljedećih dana očekuje se reakcija Fabrizija Corone i Belen Rodriguez kojima se, barem dosad, sviđalo šamarati putem medija.

D.D.
Foto: Oggi, AFP

Pročitajte više