Nina Seničar: Priče o mojoj vezi s Markom Jarićem su izmislili ljubomorni ljudi!

LIJEPA srpska manekenka Nina Seničar, s kojom je tijekom novogodišnjih praznika košarkaš Marko Jarić snimljen u partijanju po milanskim klubovima, demantira da su ona i suprug Adriane Lime u vezi. Bivša djevojka Erosa Ramazzottija navodi kako su priče o njenoj vezi s Jarićem izmislili ljubomorni ljudi te da nema dečka jer je nedavno prekinula vezu s kolegom s fakulteta. Iako je vezu s Jarićem negirala, Nina priznaje da je ne privlače Talijani, već Srbi.

"Nemam komentara na te gluposti o vezi s Markom. Naši ljudi, posebno mediji, uvijek imaju potrebu raditi skandale i da pljuvati uspješne ljude. Ja bih to nazvala čistom ljubomorom!", rekla je Nina za Press, a potom dodala kako "preferira Srbe jer su Talijani poluisfeminizirani". "Ali nije bitno tko je odakle, pravog muškarca uvijek možete osjetiti! Taj će te `pribiti uza zid` i reći `ti si moja`!", izjavila je Nina.

Nina se ovih dana sprema na put u Nikaragvu, gdje će sudjelovati u talijanskom VIP reality showu "L`isola dei famosi", talijanskoj VIP inačici Survivora. Već je obavila sve potrebne preglede i smanjila je unos hrane kako bi joj se organizam priviknuo na ono što je čeka tijekom showa. "Preživjeli su drugi, preživjet ću nadam se i ja. Sportski sam tip i neće mi biti toliko teško", rekla je Nina.

Pročitajte više