"Ništa u životu nije slučajno": Pogledajte što je Iva Balent objavila nakon pada Dalić

Foto: Instagram

NAKON što je Martina Dalić danas podnijela ostavku zbog mailova koje je proteklih dana objavio Index, na Instagramu se oglasila Iva Balent, kći Ivice Todorića.

Balentica je na Insta Storyju objavila dvije snimke iz svog automobila na kojima se vidi Cibonin toranj u kojem se 18 godina nalazila Uprava Agrokora. "Ništa u životu nije slučajno", napisala je na snimkama te svojim pratiteljima emotikonom ukazala na to da uključe zvuk videa.

Zašto ton? Jer se u pozadini snimki čuje pjesma Crvene jabuke Stižu me sjećanja. Kada smo je upitali za dozvolu za prenošenje snimki, Iva Balent je za Index dodala i da joj je prva namjera bila mobitelom snimiti samo pjesmu na radiju, no onda se ispred nje pojavio i bivši Agrokorov toranj. Tako je nastala snimka koja, prema Balentici, dokazuje da "ništa u životu nije slučajno".

"Stižu me sjećanja
Na sva davna proljeća
I na naše poljupce
Tamo, pokraj Miljacke", odzvanja snimkom dok se Balentica vozi kišnim Zagrebom uz pogled na toranj iz kojeg je njezin otac donedavno drmao Hrvatskom.

Prije tih snimki objavila je dvije poruke. "Blago onome tko vjeruje", poručila je u prvoj objavi uz citat iz evanđelja: "A ženi reče: Tvoja te vjera spasila, idi u miru..."

"Ljubav je most između tebe i svega", dodala je u drugoj objavi.

Pročitajte više