Nives Celzijus koristi sva sredstva kako bi postigla svjetsku slavu

PJEVAČICA, kolumnistica i autorica najprodavanije hrvatske knjige "Gola istina" nakon ljetnog odmora se ozbiljno posvetila novim poslovnim projektima. Prije nekoliko je dana u hotelu u Novom Vinodolskom snimila seksi fotografije za svoju web stranicu koja će, pored fotografija, sadržavati pjesme, videosnimke, blogove i članke objavljene o njoj.

Nives, koja je svojim "čarima" osvojila hrvatsku i njemačku javnost, objašnjava kako sve svjetske zvijezde imaju svoje službene stranice, pa zašto je onda i ona ne bi imala. Nove su fotografije namijenjene inozemnom tržištu, a krpice u kojima je Celzijus pozirala birao je Marko Grubnić.

Nives i Dino očekuju treće dijete?

Pored web stranice, Nives uskoro kreće i u novi projekt za njemačku televiziju, reality show o njezinoj karijeri, a najavila je i skori izlazak druge knjige koja će javnosti predstaviti najdublju intimu nogometnih krugova. "Bit će svega u knjizi, od homoseksualizma u nogometu, prijevara u braku, vezi i sve što može moja najprljavija mašta smisliti", rekla je u razgovoru s Fani Stipković.

To možda nisu sve novosti jer Nives ni sama nije sigurna je li na putu i treće dijete. S nogometašem Karlsruhera, Dinom Drpićem je u braku pet godina i, za sada, imaju četverogodišnju kći Tashu i dvogodišnjeg sina Leona.

Pročitajte više