Nives Celzijus: Nisam arogantna, ufurana kučka, nego mi je Facebook izbrisao profil

"DRAGI moji fanovi i bivši Facebook frendovi, ne morate me mrziti, misliti da sam arogantna, ufurana kučka koja vas je sklonila s liste Facebook prijatelja, jer nisam. Jednostavno sam još prije mjesec dana ostala bez profila. Neki dosjetljivi um odlučio je prijaviti moj profil kao lažan, tako da je od svih 65 mojih lažnih profila uklonjen jedan jedini, onaj pravi. No, ne brinite, ponovno ću otvoriti novi profil i obavijestiti vas. Također svi oni koji trenutno posjeduju neku Nives Celzijus, Celzius, Celsius, Drpić ili Zeljković među prijateljima, sada mogu biti sigurni da moj prekrasni lik ne stoji iza tog profila", izvijestila je Nives Celzijus.

"Udana žena sigurno se neće bariti sa zgodnim frajerima i pričati o seksu"

"Moram priznati kako nikad nisam ni razmišljala kako bi neki lažni profil s mojim imenom mogao prouzročiti neki ozbiljan problem. Vjerovala sam kako ljudi vrlo lako, prvenstveno po fotografijama, mogu zaključiti je li neki profil pravi ili lažan. Ili bar po listi prijatelja, a potom naravno i po komunikaciji. Udana žena sigurno se neće bariti sa zgodnim frajerima i pričati o seksu, ne nužno zato što je svetica već zbog mjera predostrožnosti", navodi Nives na svom blogu.

"Ipak, shvatila sam kako mnogi nisu dovoljno mudri da bi uočili razliku. Još prije tri mjeseca ostala sam šokirana kada me nazvala, plačući, djevojka jednog igrača Bundeslige i zamolila me da prestanem komunicirati s njenim zaručnikom. U prvi tren pomislila sam kako je to još jedna spačka Bijelih udovica, ali nakon 15-minutnog razgovora shvatila sam da nije u pitanju šala i kako je djevojka u prilično velikom problemu kada se toliko namučila da nabavi moj broj mobitela i skupi hrabrosti da me nazove i objelodani mi za nju tako ponižavajuću stvar. Ipak, uspjeli smo riješiti problem - prijavila sam lažni profil s kojim se njen dečko dopisivao i vrlo brzo je Nives Celzius Drpić skinuta s Facebooka, a njihova veza je spašena", nastavlja Nives.

"Ukidanje mog profila vjerojatno je bila osveta lažne Nives"

"Zanimljivo je koliko je ta osoba išla daleko. Iznenadila sam se kada sam otkrila kako je lažna Nives među prijateljima imala bar 15-ak pravih igrača Bundeslige, četiri Premiershipa i tri igrača Barcelone. Između ostalog i nekoliko igrača KSC-a. Ipak, neki igrači bili su dovoljno mudri pa su, kada im je lažna Nives poslala zahtjev, pitali mog muža je li to moj profil, saznali da nije i ignorirali ga. Drugi su tu informaciju odlučili zadržati u tajnosti i vjerojatno mjesecima prijateljevali s wanna be Nivesicama. Ukidanje mog profila vjerojatno je bila osveta lažne Nives. No, to je samo dobivena bitka, a Nives Celsius upravo objavljuje rat lažnjacima", poručila je autentična Nives.

Pročitajte više