Nives, zašto si se okomila na sretno oženjenog brižnog oca Rippera?

"GOLA ISTINA", prva knjiga Nives Celzijus, i dalje intrigira javnost, a njezini dijelovi "slučajno cure" u medije, najavljujući tako njezin dugo očekivani izlazak. Uz brojne manje i više poznate i bogate muškarce s kojima je navodno spavala, htjela spavati i(li) bježala od njih (što uopće ne ide u prilog njezinom novom "čednom imidžu"), najviše se spominje osoba koja o svemu čita samo nekoliko kilometara od njezinog stana - Dubravko Ivaniš Ripper. Nives se, naime, njegovo ime nije ni potrudila mijenjati, kao što je to manje ili više spretno napravila s drugim frajerima, a njezin opis njihovog druženja u najmanju je ruku brutalan.

Zašto je Nives Celzijus nakon cijelog desetljeća odlučila pisati o Ripperu, danas sretno oženjenom čovjeku koji već dugi niz godina nije dio društvene kronike? U svojoj prvoj knjizi, baziranoj na "crticama iz stvarnog života", Nives piše kako joj je u afektu jednom rekao: "Sve vas četnike treba zaklati, ti prljava droljo. Napit ću se tvoje kurvinske krvi, čuješ li me?". Nakon što ga je optužila za diskriminaciju i vrijeđanje, Nives je nastavila s pričom - divljački se ponašao zbog života u paklu droge. "Tada nisam znala da je Ripper na heroinu. To objašnjava oscilacije u njegovu ponašanju", piše starleta, otkrivajući tako svoju verziju nikad ispričane priče o Ripperovom životu superzvijezde, statusa kojeg je uživao dok su Pips, Chips & Videoclips bili na vrhuncu slave i kreativnosti.

"Pokušavala sam namamiti Dudu da vodi ljubav sa mnom trljajući se preko odjeće o njegov ukrućeni kurac"

Nakon kratke avanture, za vrijeme koje je Nives još išla u srednju školu, a Ripper ju je dočekivao i "nosio joj torbu", protagonisti navodne ljubavne priče više se nisu viđali, a niti danas, nakon niza detalja (koji bi se, u slučaju neutemeljenosti, mogli tretirati i kao kleveta) nisu u kontaktu. Ripper je, naime, odlučio postupiti potpuno suprotno s praksom koju upražnjavaju hrvatski estradnjaci i svi oni koji žele fotku u novinama - ne želi davati izjave o Nives Celzijus, niti komentirati njezine tvrdnje da je u vrijeme najveće slave bio teški ovisnik o heroinu.

"Pokušavala sam namamiti Dudu da vodi ljubav sa mnom trljajući se preko odjeće o njegov ukrućeni kurac", piše Nives Celzijus, dok se Ripper bavi odgojem kćeri Lucije i karijerom s bendom. Njegova supruga Jadranka, odnosno Yaya, prošle se godine opet pridružila grupi Jinx i doživjela novi uzlet u karijeri, a poput supruga, ne želi komentirati provokacije gospođe Drpić.

D.K.
Foto: Index

Pročitajte više