Nove jahte Rafaela Nadala ne bi se posramio ni James Bond

Foto: Instagram

RAFAEL NADAL je utjehu nakon poraza u polufinalu Wimbledona prije dva tjedna od Rogera Federera pronašao u novoj igrački - megaluksuznoj jahti.

18-trostruki osvajač Grand Slama koji je zaradio više od 110 milijuna dolara u karijeri, naručio je od tvrtke Sunreef Yachts katamaran od 24 metra posebno napravljen za njega, prenosi TMZ.

Za 33-godišnjaka to je nadogradnja s nekoliko metara manje jahte, 3 milijuna dolara vrijednog Beethovena. Luksuzni brod neće biti završen do 2020. godine, a imat će nevjerojatan bar, više sunčanih paluba, hidromasažni bazen i masivnu garažu, a u njemu će se moći udobno smjestiti do 12 Nadalovih prijatelja.

Jahta bi trebala biti predstavljena u Cannesu u rujnu, a o svojoj ljubavi prema oceanu tenisač je govorio Lauri Nicholls iz SuperYacht Timesa.

"Za nekoga s otoka poput mene, more je dio života i nije tajna da ga volim. Svaki put kad sam kod kuće na Mallorci, pokušavam pronaći vrijeme i jednostavno uživati ​​u plovidbi na brodu. Vrlo sam sretan što sam na brodu ove obitelji Sunreef Yachtsa i želio bih zahvaliti gospodinu Francisu Lappu što mi je to omogućio." 

Pročitajte više