Od katnice u Zagrebu do kuće na plaži: Što možete kupiti za manje od 65.000 eura diljem Hrvatske

Foto: Index Oglasi

ODLUČILI smo pretražiti Index Oglase i provjeriti kakve kuće se mogu kupiti u različitim dijelovima Hrvatske s maksimalnim budžetom od 65 tisuća eura. Na našem oglasniku se prodaje preko 25.000 kuća, a mi smo izdvojili deset predstavnika iz deset različitih sredina. Sve kuće ulaze u cjenovni razred od 55 do 65 tisuća eura, a o njihovoj kvaliteti i isplativosti zaključke donesite sami. Zanimljivo je da ni u Splitu ni u Dubrovniku, ali niti u njihovim bližim okolicama nismo uspjeli pronaći ni jednu jedinu kuću koja bi odgovarala našem zacrtanom budžetu.

Zagreb, Gornja Dubrava, 145 m2

Kuća se nalazi u naselju Mihovci, velika je 145 m2, a prodaje se za 59.500 eura. Sastoji se od podruma, prizemlja, kata i potkrovlja, a uz kuću se nalazi još i garaža od 15 m2, vrt sa stolom i roštiljem te prostorija za sušenje mesa. Kuća ima prekrasan pogled, okućnica je uredna i održavana, a legalizacija je završena.

Pušća, Hrebine, 200 m2

Ova lijepa obiteljska kuća ukupne kvadrature 200 m2 smještena je na parceli od 623 m2. Nalazi se na odličnom položaju, u mirnoj ulici 200 metara od glavne ceste. Centar Zaprešića udaljen je tek 5 minuta vožnje automobilom, a isto toliko je potrebno i za doći do West Gatea. S balkona kuće proteže se fantastičan pogled na obližnje brežuljke, a prekrasan prizor često obogate srne koje navrate blizu. Stvarno imate osjećaj da ste u srcu prirode, a opet sve je tako blizu. Kuća se prodaje za 59.000 eura.

Šolta, Donje Selo, 69 m2

Kuća u Donjem Selu na otoku Šolti nalazi se samo 800 metara od mora, ima dvije etaže od 32 i 37 metara kvadratnih, a prodaje se za 65 tisuća eura. Kuća posjeduje natkriveno parking mjesto te mali vrt od 30 m2 gdje ima mjesta za roštilj i sjenicu, a može stati i bazen.

Rijeka, Svilno, 54 m2

U prodaji je kuća od 54 m2 na Svilnu. Sastoji se od kuhinje i dnevnog boravka u prizemlju te veće kupaone, hodnika i spavaće sobe na katu iz koje se izlazi na balkon. Kuća posjeduje manju okućnicu na dva nivoa na kojemu je terasa i manji vrt. U blizini je autobusne stanice i dućana, a vaša može biti za 62.500 eura.

Umag, Lovrečica, 40 m2

Ova nekretnina nalazi se 6 km od centra Umaga, a sastoji se od tri zasebne jedinice. Apartmani pružaju potpunu privatnost, budući da se nalaze izdvojeni iz zone naselja, ali su ipak i povezani s infrastrukturom. Udaljeni su 2,5 km od uređene plaže, do granice sa Slovenijom je 10 km, a do granice s Italijom 30 km. Cijena iznosi 57 tisuća eura.

Šibenik - okolica, Bilice, 56 m2

Ova interesantna kuća nalazi se u malom i mirnom mjestu Stubalj pokraj Šibenika, samo 300 metara od mora gdje se nalaze dvije uređene plaže. Površina kuće iznosi 56 m2, a tu je i dvorišni objekat od 17 m2 te podrum površine 12 m2. Uz kuću dolazi i parking mjesto veličine 17 m2, a ukupna površina okućnice je 134 metra kvadratna. Kuća je useljiva odmah, a vaša je za 55 tisuća eura.

Karlovac - okolica, Cerovac Vukmanićki, 210 m2

Ova kuća na 3 etaže ima ukupno 210 metara kvadratnih i useljiva je odmah. Kuća je smještena na parceli površine 655 m2, a pored kuće nalaze se pomoćni objekt, garaža i vrt. Vrlo lijepa lokacija nedaleko grada Karlovca razlog je zbog kojeg je kuća pogodna za iznajmljivanje, ali i kao kuća za odmor ili stanovanje. Cijena je sa 68 tisuća snižena na 57 tisuća eura.

Pakrac, Badljevina, 300 m2

U mjestu Badljevina, na glavnoj cesti između Daruvara i Pakraca, smještena je ova masivna kuća s lijepom i održavanom okućnicom i pomoćnim objektima. Kuća ima ukupno 300 m2 stambenog prostora (s garažom), a podijeljena je na 3 etaže po 100 m2. Dvorište je široko i prostrano, te se u njemu nalazi kukuruzana sa željeznom konstrukcijom, drvena pečenjara, natkrivena garaža za auto ili poljoprivredna vozila i mehanizaciju, dvorišni stan s kupaonom i kuhinjom te radiona. Prodaje se za 65.000 eura.

Klenovnik, Lipovnik, 300 m2

Ovu kuću krasi odlična lokacija. Nalazi se u mirnom i tihom dijelu, odmaknuta od svakodnevne buke, a opet u blizini svih potrebnih sadržaja za život. Kuća se sastoji od prizemlja, kata i potkrovlja i modernog je rasporeda, a zbog dobre orijentacije je uvijek obasjana suncem. Namještena je, opremljena i spremna za useljenje. Vaša je za 55 tisuća eura.  

Pročitajte više