Otac Meghan Markle završio na operaciji i za sve okrivio sina

Foto/Screenshot:Instagram/ YouTube

DRAMA u obitelji Meghan Markle nekoliko dana prije njezinog vjenčanja s princem Harryjem doživljava svoj vrhunac. Nakon što je u javnost iscurila informacija da je surađivao s paparazzima, Thomas Markle je iznenada odlučio da neće doći na vjenčanje svoje kćeri. Nekoliko sati kasnije se predomislio, a sada je ponovno spriječen da dođe jer je završio na operaciji srca, javljaju britanski mediji.

Izgleda da je Thomas Markle ovih dana zaista imao srčane smetnje, a za sve je okrivio svog sina Thomasa koji je nedavno javno zamolio princa Harryja da otkaže vjenčanje s Meghan. Navodno je ocu teško pala cijela situacija i obiteljska drama nekoliko dana prije najvažnijeg događaja u Meghaninu životu.

Britanci su počeli nagađati tko bi mogao dopratiti Meghan Markle do oltara u subotu. Najveće šanse su da će to napraviti njezina majka Doria, a vrlo moguć izbor je i princ Charles. Britanci su se počeli i kladiti na to, a svijet nestrpljivo čeka subotu i vjenčanje koje će pratiti deseci milijuna ljudi diljem planeta.

Pročitajte više