Otkriveni trikovi Meghan Markle zbog kojih će uvijek imati 50 kilograma

Foto: Instagram

BUDUĆA supruga princa Harryja Meghan Markle visoka je 171 centimetar te ima 50 kilograma. S obzirom na to da je prije veze s britanskim princem gradila karijeru u filmskoj industriji, gdje vlada opsesija mršavošću, jasno je da je Meghan smislila način kako zadržati vitku liniju. On uključuje jogu i pridržavanje zdrave prehrane, a kad se želi počastiti, to najčešće čini čašom vina ili pomfritom.

Prije nego što je obrisala svoj profil na Instagramu, Amerikanka se hvalila joga pozama koje može izvesti, a nerijetko je to činila u bikiniju ili sličnim oskudnim krpicama. Svakog jutra popije šalicu vruće vode s limunom, a potom doručkuje zdjelicu zobenih pahuljica s bananama i sirupom od agave. Za ručak je na meniju salata s proteinima, dok se navečer počasti tjesteninom s tikvicama, parmezanom te čašom vina.

>>>FOTO Neprikladne za princezu: Ovo su fotografije koje je Meghan Markle izbrisala<<<

U intervjuu za magazin Shape svojedobno je izjavila da se trudi što je više moguće zdravo jesti, a njena prehrana uključuje ribu i povrće. Draže joj je jesti kod kuće nego u restoranima.

"Volim kuhati, tako da si svakog dana nešto skuham, pa makar pesto koji možete staviti u hladnjak i jesti tijekom tjedna", rekla je.

"Volim i jesti, tako da si vikendom dam oduška. Mislim da, ako si dopustite svaki užitak, samo ćete ga još više željeti pa je važno naći ravnotežu", rekla je i priznala da je slaba na talijansku i meksičku kuhinju te pomfrit.

Kad joj se nešto gricka, njen izbor također je zdrav - jabuke s bademovim maslacem najčešći su izbor. Kad poželi kavu, odupire se tom porivu.

"Mislim da kava samo šteti. Najbolji su prirodni izvori energije, poput zelenog soka", rekla je. 

Pročitajte više