Otkriveno tko će nastupati na Trgu bana Jelačića za doček Nove godine

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

ZAGREPČANE i njihove goste će na dočeku Nove godine zabavljati Prljavo kazalište i Novi fosili, otkriveno je na konferenciji za medije.

Na konferenciji su nastup najavili članovi bendova uz Milana Bandića. "Mislim da će to biti najljepši način da prije ponoći zagrijemo naše Zagrepčane i goste. Nadamo se da će doći obitelji s djecom", izjavila je Sanja Doležal i dodala da se jako veseli što će nastupati uz Prljavo kazalište.

"To je lijepa zagrebačka priča kojoj će se veseliti svi", dodala je.

Prošle su godine okupljene na Trgu bana Jelačića zabavljala 4 tenora i Hladno pivo.

Doček u drugim gradovima

Inače, Splićane će na Rivi zabavljati Tomislav Bralić i klapa Intrade, a za zabavu do ranih sati bit će zadužena Jelena Rozga dok će Kaštelani feštati uz Alena Nižetića. 

Doček će u Dubrovniku biti dio Dubrovačkog zimskog festivala, a nakon tradicionalne kolede i dječjeg dočeka nastupit će Mia Dimšić, dok će glavna atrakcija biti koncert Parnog Valjka. 

Šibenik će Novu godinu dočekati na tri pozornice od kojih će na glavnoj pozornici ispred katedrale sv. Jakova nastupiti Stereo MC's. Za one koji više vole domaću glazbu tu su Neno Belan & Fiumens te Cubismo u Perivoju Roberta Visianija, a treća pozornica će biti smještena na Maloj loži gdje će nastupiti Kristijan Molnar. 

Zadrani će također moći birati između dvije pozornice. Na adventskoj pozornici na Trgu Petra Zoranića nastupit će Zaratino i TBF, a za zabavu na Narodnom trgu bit će zadužena grupa Dalmatino. 

Makarane će zabavljati Danijela Martinović, Umažane Maja Šuput, a Porečane Severina. 

Na riječkom Korzu će se za dobru atmosferu pobrinuti Nina Badrić i Dubioza Kolektiv, a u Puli Zabranjeno pušenje i Le Monde. U Rovinju će nastupiti Gibonni, u Malom Lošinju Grašo, a na Rabu Tony Cetinski. 

Pročitajte više