Otkriveno zašto Meghan ipak nisu uključili u sastanak Harryja s kraljicom

Foto: EPA

NAKON što se u britanskim tabloidima pojavila informacija da je Meghan Markle bila isključena sa sastanka, oglasili su se predstavnici bivše glumice i princa Harryja.

"Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa su zaključili da nije potrebno da se ona uključi", stoji u njihovom priopćenju, koje je prenio Daily Mail. Naime, ranije je bilo najavljeno da će se Meghan u sastanak uključiti videovezom, no to se ipak nije dogodilo.

Sastanak je održan u 14 sati po lokalnom vremenu, ali je Harry na imanje Sandringham došao već u 11 sati. Britanski mediji pisali su da su on i kraljica Elizabeta dva sata razgovarali o razlozima njegovog napuštanja kraljevskih dužnosti, a da Meghan nije bilo dozvoljeno uključiti se u razgovor.

Princ je baki navodno objasnio razloge zbog kojih on i supruga više ne žele biti dio kraljevskog života i zašto se žele financijski osamostaliti. Kraljica je pristala na to da Harry i Meghan stvore novi život kao mlada obitelj, a o tome su kasnije na sastanku razgovarali i s prinčevima Charlesom i Williamom.

Pročitajte više