Ova mama je smislila super način kako da njena djeca zarade džeparac

Foto: Facebook

SHAKETHA McGREGOR je mama koja je genijalnom idejom postala hit na internetu. Ona je odlučila svoju djecu naučiti lekciju pa je organizirala "službeno zapošljavanje" na kojem će se njena djeca moći prijaviti za rad na različitim položajima u kućanstvu kako bi zaradili svoj džeparac, prenosi Mirror.

U postu na Facebooku objasnila je cijelu stvar, a on je postao viralna, prikupivši više od 200.000 lajkova i 123.000 dijeljenja.

"Dakle, moja djeca i dalje traže nove mobitele, dodatan novac i odlaženje na razna mjesta. Jučer sam im rekla da sam čula njihove zahtjeve i da ću ih danas iznenaditi kad se vrate iz škole. Iznenađenje! To je cijeli događaj. Ako nešto želiš, radi za to i zaradi! I da, imam kućnu kreditnu uniju. #ThisMomMeansBusiness", započela je Shaketha.

Izdvojila je tri različite uloge za koje se malci mogu prijaviti, a to su voditelj kuhinje, vodeća domaćica i nadzornik za rublje. Otkrila je gdje i kada će se održavati intervjui za te poslove te je čak napravila i prijavnice za svoju djecu. Na njima je tražila da navedu svoje iskustvo, jesu li spremni raditi večerima i vikendom, željenu plaću i kada mogu početi.

Kreditna unija koju je pokrenula nosila je slogan: "Dobar kredit? Loš kredit? Trebate li graditi kredit? Neka vam mama pokrene kreditnu liniju kako bi vam pomogla u izgradnji vašeg doplatka, ali i karaktera! Pomoć u kućanskim poslovima vam se može jako isplatiti. Ne čekajte! Pitajte mamu 'kako' danas!"

Drugim roditeljima se svidjela njena ideja. "Briljantna ideja!", "Obožavam ovo", "Najbolja stvar koju sam ikada vidjela. 5+ za kreativnost", komentirali su.

Pročitajte više