Ovaj reality show ruši rekorde, ali ga tisuće ljudi prijavljuju zbog sadržaja

Screenshot: YouTube

"LOVE ISLAND" ili "Ljubavni otok" trenutno je najpopularniji reality show u Velikoj Britaniji, a osim dobrih rezultata, može se pohvaliti i rekordnim brojem prijava nezadovoljnih gledatelja. Britanski Ured za komunikacije tako ih je u samom početku nove sezone već zaprimio više od 1300, a 500 ih je stiglo u samo jednom danu.

Daily Mail piše da gledatelji neprekidno zovu od petka; njih gotovo 500 javilo se zbog turbulentne veze kandidata Maure i Tommyja, 300 je zvalo zbog Lucije i Joeja. Ukratko, radi se o Britancima u ranim dvadesetima, a strastveniji su i skandalozniji od svih kandidata koje gledamo ili smo ih gledali u sličnim emisijama domaće produkcije.

Show je trenutno u četvrtoj sezoni emitiranja, a prva epizoda, koja je na kanalu ITV2 emitirana 4. lipnja, privukla je rekordna četiri milijuna gledatelja. Tako je već prva epizoda "Love Islanda" postala najgledaniji prijenos nakon Ljetnih olimpijskih igara 2012. godine te najveći uspjeh spomenute televizije. Iako im neprestano prigovaraju da promoviraju nemoral, divljanje i alkoholizam, prošle godine su, na iznenađenje mnogih, osvojili i Baftu, prestižnu televizijsku i filmsku nagradu Velike Britanije.

Pročitajte više