Ovako je The Rock reagirao na proglašenje princa Williama najseksi ćelavcem svijeta

Foto: EPA

DWAYNE JOHNSON THE ROCK komentirao je titulu najprivlačnijeg ćelavog muškarca na svijetu koju je dobio princ William.

"Kako se, kvragu, ovo dogodilo - kraj živog Larryja Davida?!?" našalio se glumac, podijelivši članak o tome kako je britanski princ proglašen najseksi ćelavcem svijeta prema istraživanju koje je objavio The Sun.

Larry David je poznati američki komičar prepoznatljiv, između ostalog, i po ćelavosti.

"Zahtijevam ponovno brojanje glasova", dodao je The Rock u hashtagu. Njegova objava u kratkom je vremenu prikupila više od 80 tisuća lajkova i nasmijala mnoge.

Fanovi jednog od najpoznatijeg glumačkog ćelavca u komentarima su mu pružili podršku te poručili da i oni žele novi izbor.

Inače, The Rock je 2016. godine proglašen najseksi muškarcem svijeta prema izboru magazina People. 

Istraživanje na Googleu

Istraživanje je provedeno tako da su se analizirali članci i pretraživanja na Googleu, s naglaskom na one koji su sadržavali ključnu riječ "seksi".

Tako se došlo do rezultata da se princ William uz tu riječ pojavljuje u 17.6 milijuna takvih upisa. Istraživanje je inicirala kirurška skupina pod nazivom Longevita koja se bavi transplantacijom kose.

Osim princa Williama u top pet najseksi ćelavih muškaraca svijeta našli su se (točno ovim redoslijedom) Mike Tyson, Jason Statham, Pitbull i Michael Jordan. U top 10 su još Floyd Mayweather, John Travolta, Bruce Willis, Dwayne Johnson i Vin Diesel.

Pročitajte više