Ovo su najjeftinije kuće u Hrvatskoj, jedna se prodaje za samo 10.000 eura

Foto: Index Oglasi

SVE JE više oglasa za prodaju nekretnina na Index Oglasima, a kao i uvijek posebno su popularni oni oglasi za najjeftinije od njih. Trenutno je oglašeno preko 100 tisuća nekretnina, a od toga je čak 30 posto kuća koje su na prodaju. 

Pretražili smo ponudu i još jednom izdvojili pet nevjerojatno povoljnih kuća. Ove nekretnine možete kupiti s budžetom od tek 20 tisuća eura! 

Kuća u naselju Vinica Breg 

Odlična lokacija, miran i tihi dio i kuća na osami - ova ponuda izgleda jako zanimljivo. Stambena površina iznosi 60 metara kvadratnih, a zemljište je veliko 3.762 m2. Kuća se nalazi u Varaždinskoj županiji, u naselju Vinica Breg, a treba istaknuti i da je okružena s puno zelenila te dolazi s prekrasnim panoramskim pogledom. Kompletna okućnica je uređena, a zbog odlične orijentacije imanje je cijeli dan obasjano suncem. Nekretnina se prodaje za 20 tisuća eura.

Kuća u Donjoj Stubici 

Ova montažna kućica od 40 kvadrata smještena je na 2500 m2 zemljišta, a svega nekoliko minuta je udaljena od Termi Jezerčica i od Stubičkih Toplica. Kuća je legalizirana i priključena na struju i vodu, a prodaje se nenamještena. Cijena iznosi 20 tisuća eura i za ozbiljnog kupca može ići dolje, ali zamjene su isključene. 

Kuća u okolici Osijeka 

Ova starija kuća površine 96 četvornih metara nalazi se na parceli od 1332 m2. Lokacija nekretnine je Josipovac u okolici Osijeka što znači da je zona stanovanja mirna, a opet dobro povezana s gradom Osijekom. U neposrednoj blizini nalaze se škola, gradski prijevoz, ambulanta i ljekarna te pekara i trgovina. Kuća se prodaje za 18 tisuća eura.

Kuća u selu Luč 

Luč je selo u Baranji s oko 490 stanovnika, a tu se nalazi i ova samostojeća kuća od 85 metara kvadratnih. Smještena je na mirnom mjestu i dolazi s velikom okućnicom tako da je pogodna za stanovanje cijele obitelji. Adaptirana je prošle godine, a prodaje se za samo 12 tisuća eura. Riječ je o oglasu koji definitivno vrijedi pogledati. 

Kuća u Badljevini 

Ovo seosko imanje s kućom, dvorišnim stanom, pomoćnim objektima i zemljom nalazi se u Badljevini, mjestu između Pakraca i Daruvara, a prodaje se za nevjerojatnih 10 tisuća eura. Ukupna površina zemljišta iznosi čak 12.891 m2! Parcela je lijepa, održavana, prostrana i široka, a u cijenu je uključen i sav namještaj koji se nalazi u kući.

Pročitajte više