Ovo su najjeftiniji stanovi u Zagrebu, jedan se prodaje za 32 tisuće eura

NA INDEX OGLASIMA u ovom trenutku se prodaje preko 35 tisuća stanova, a 5 tisuća se nalazi u Zagrebu. Zanimalo nas je koji su to najpovoljniji stanovi u našem glavnom gradu i gdje se točno nalaze pa smo pretražili oglase i izdvojili pet najboljih ponuda.

Najskuplji izdvojeni stan prodaje se za 58 tisuća eura, dok je za najjeftiniji i najmanji potrebno izdvojiti tek 32 tisuće eura.  

Ovo su najjeftiniji stanovi u Zagrebu koji se trenutno prodaju na Index Oglasima:

Trnsko, 37 m2

Ovaj stan veličine 37 metara kvadratnih nedavno je adaptiran i uređen, a prodaje se i djelomično namješten. Smješten je na lijepoj lokaciji u zagrebačkom naselju Trnsko pa se tako nalazi u blizini tržnice, tramvaj i autobus su također blizu, a ne treba dugo ni do Avenue Malla i Arena Centra. Cijena iznosi 58 tisuća eura. 

Trešnjevka, 32 m2

Ovaj dvosobni stan od 32 m2 smješten je u Tratinskoj ulici kod Trešnjevačkog placa i izgleda jako zanimljivo. Nalazi se u suterenu, orijentiran je na jug, a 2003. godine je i kompletno uređen. Visina stropa je 2,35 metara, a stan ima energetski razred "D". Prodaje se za 47.500 eura.

Botinec, 24 m2

Garsonjera smještena u visokom prizemlju velika je 24 četvorna metra, nalazi se u Botincu i izgleda kao nekretnina vrijedna pogleda. Sve što je potrebno za život nalazi se u blizini i stan ne zahtijeva dodatna ulaganja. Potpuno je namješten, a vaš može biti za 46.500 eura.

Ferenščica, 29 m2

Ova garsonjera od 29 m2 nalazi se na Ferenščici u prizemlju stambene zgrade, orijentirana je na zapad, a sastoji se od sobe s kuhinjom i blagovaonicom, kupaonice i terase. Grijanje je na struju, javni prijevoz, trgovina i škola su u neposrednoj blizini, a cijena iznosi 38 tisuća eura.

Trešnjevka, 13 m

Najjeftiniji stan u Zagrebu koji se trenutno prodaje na Index Oglasima ujedno je i jedan od najmanjih. Velik je tek 13 metara kvadratnih i funkcionalno je uređen. Sastoji se od spavaće sobe i kupaonice, svijetao je i u blizini je svih sadržaja potrebnih za život. Prodaje se za 32 tisuće eura. 

Pročitajte više