Ovo su problemi muškaraca s velikim penisima

Foto: Instagram

VELIČINA PENISA je velika stvar za mnoge muškarce. Čini se da je veliki penis dobar za veliki ego, ali postoji i cijena koju oni obdareniji moraju platiti.

Prosječan penis je u opuštenom stanju dugačak desetak centimetara, dok je u erekciji prosječna duljina između 11 i 16 centimetara. Sve više od toga smatra se natprosječnim, a koji se muškarac ne bi volio pohvaliti penisom natprosječne veličine?

Vjerojatno onaj koji ima veći penis i dobro je upoznat s problemima koje on donosi. Naime, muškarci s penisom duljine 20 ili više centimetara suočavaju se sa svakodnevnim poteškoćama koje im baš ne olakšavaju život.

Tri muškarca su za Men's Health progovorili o svojim problemima.

Jordan, koji ima penis od 28 centimetara, kaže da mu je obična vožnja biciklom prava noćna mora.

Penis mu smeta pri sjedenju na sicu, a nikad ne zna kako bi ga namjestio da ne sjedi na njemu.

Seks mu također stvara probleme jer često mora stati zbog toga što partnericu boli. Na kraju je uveo pravilo da u prva tri mjeseca veze nema seksa kako bi bio siguran da žena nije s njim samo zbog ogromnog penisa.

"U prošlosti sam se često osjećao iskorištenim, a sad samo želim naći srodnu dušu, onu koja će sa mnom biti iz pravih razloga", objasnio je.

Todd, s penisom od 25 centimetara smatra da su mu najveći problem kondomi. Iako kupuje najveće, i dalje su mu premali i neprestano ih mora pridržavati kako ne bi puknuli ili ostali u partnerici.

Također ima problema s oralnim seksom jer malo žena ima tolika usta, pa ga često ozljeđuju zubima.

Ipak, našao je dobru stranu u ovome, veliki penis pozitivno utječe na njegovo samopouzdanje.

"Kad se skinem pred djevojkom i vidim joj izraz lica, samopouzdanje mi jako naraste", kaže on.

Falcon, koji je sa svoja 34 centimetra sudjelovao u nekoliko dokumentaraca, pomalo je slavan zbog veličine penisa, ali mu to baš i ne ide u korist.

Nezaposleni glumac tvrdi da mu slava zbog prevelikog penisa smeta u dobivanju posla i siguran je da baš zbog toga ne dobiva uloge.

"Kao glumac, želim ozbiljne uloge, a ako jednom krenem s pornićima, ništa više od toga mi neće biti ponuđeno", požalio se on. 

Pročitajte više