Paris oduševljena Beckhamovima: Nazvat ću svoju djecu po njima

PARIS HILTON se trenutno nalazi u Cannesu, kao i ostala holivudska krema. Osim što se svakodnevno zabavlja, mlada glumica/pjevačica/posvuduša također razmišlja o poslu. Tek što je na festivalu upoznala Peaches Geldof, kćerku poznatog rokera i humanitarca Boba Geldofa, Paris je odlučila da upravo ona bude promotor njezina nakita za kosu u Velikoj Britaniji. "Peaches je jako draga. Jedva čekam proširiti tržite i znam da je upravo Peaches pravi model za to", rekla je za britanske medije nasljednica lanca hotela.

"Nazvat ću svoju djecu po njima, zbog toga što želim da budu lijepa i zgodna poput Victorije"

Osim toga, Paris je počela razmišljati i o djeci. Fascinirana Davidom i Victorijom Beckham, izjavila je kako će njezina djeca dobiti ime po slavnom paru i kako će upravo oni biti kumovi njezinih prinova. "Večerala sam s njima u Los Angelesu i potpuno su me oduševili. Nazvat ću svoju djecu po njima, zbog toga što želim da budu lijepa i zgodna poput Victorije", dodaje Paris.

Mediji tvrde kako je upravo Doug Reinhardt, njezin sadašnji dečko, muškarac za kojega će se udati, dok im je Paris na to samo rekla "Da, to je moj budući muž". Očito je nakon nebrojenih veza i skandala Hilton shvatila kako je vrijeme da se napokon smiri, međutim, ipak je teško ovakvu partijanericu zamisliti u ulozi majke. Neke općepoznate informacije koje pogađaju svijet, poput pandemije svinjske gripe, za Paris su potpuna nepoznanica. Nedavno je izjavila:"Ja to ne jedem", misleći pritom na svinjsku gripu.

Ž.P.
Foto: JLP

Pročitajte više