Parižanka koja živi u BiH nabrojala stvari u Sarajevu koje nikako ne može shvatiti

Screenshot: TikTok

Parižanka koja trenutno živi u Sarajevu na TikTok profilu pod nazivom peanutbutterovic podijelila je s pratiteljima listu stvari vezanih za glavni grad Bosne i Hercegovine koje nikako ne može razumjeti. Nabrojala je stvari koje smatra čudnima.

Ispijanje kave joj nije jasno

Najprije je izdvojila "haj na kavu mentalitet". Nije joj jasno da kada je prijatelji zovu na kavu misle da odmah idu, a ne za nekoliko dana.

"Prijatelji mi šalju poruke i pitaju me jesam li slobodna da odmah odemo na kavu. Ne sutra, ne za vikend, ne idući tjedan, ne daj bože tjedan nakon, nego upravo sad. Sviđa mi se to sad, ali ne znam kako to funkcionira kad ljudi imaju posao. Ja ga trenutno nemam", rekla je.

@peanutbutterovic YES I AM WELL AWARE THAT I MISSPELLED ŠAMPITA 😭 #sarajevo #sjj #expats #bosnia #balkantok ♬ original sound - peanutbutterović 🇧🇦🇫🇷

Nije joj jasno postojanje riječi "trg", a prokomentirala je i jedan od popularnijih sarajevskih klubova u koji i ona izlazi. "Svi koje upoznam kažu mi da idem tamo, ali i svi koje poznajem kažu da mrze taj klub. Cijeli grad istovremeno i voli i mrzi najpoznatiji klub u gradu. Što se događa?" rekla je.

Zbunjuje ju šampita

Iduća stvar je "postojanje kamiona u Miljacki", što se događa prilikom čišćenja korita rijeke. "Govorim o malim kamionima doslovno u rijeci, vi ste ih vidjeli, ja sam ih vidjela, svi smo ih vidjeli - i svi moramo prihvatiti da je ovo stvarno čudno", rekla je. Komentirala je i samu Miljacku te istaknula da polovicu godine podsjeća na baru.

Posljednje na listi je - šampita. "Generalno kad pričamo o kolačima mislimo na malo šlaga na vrhu kolača, a ne kolač na puno šlaga", rekla je.

Pročitajte više