Holivudski glumac javio se dječaku koji nije mogao pronaći prijatelje

Screenshot/Foto: YouTube/Facebook

HOLLYWOOD je prepun drama i konteroverzi, no postoje i iznimke, a Paul Rudd jedan je od njih. Poznato je kako zgodni holivudski glumac ima veliko srce, što je i dokazao nedavnom gestom.

Brody Ridder 12-godišnji je dječak koji nema prijatelja u školi, a njegova mama na Facebooku se požalila kako se nitko od njegovih vršnjaka ne želi potpisati u Brodyjev godišnjak.

“Jadan moj sin. Samo dva učitelja i dva prijatelja potpisali su se u njegov godišnjak, iako je Brody pitao sve učenike da se potpišu. Moje srce je slomljeno. Učite svoju djecu ljubaznosti“, napisala je tužna mama dodajući kako je njezin sin izložen “bullyjingu“.

My poor son. Doesn’t seem like it’s getting any better. 2 teachers and a total of 2 students wrote in his yearbook....

Posted by Cassandra Cooper on Tuesday, 24 May 2022

Iako su ga njegovi vršnjaci ignorirali, grupa starijih učenika odlučila je pomoći Brodyju upisavši se u njegov godišnjak, a priča je zaplijenila pažnju holivudskog glumca koji je odlučio stvar uzeti u svoje ruke.

Topla gesta 

Paul Rudd javio se Brodyju putem FaceTimea.

“Čuo sam o tebi. Pomislio sam kako moram razgovarati s tobom jer se čini baš cool. Voliš šah, mačevanje i dinosaure, je tako? E pa jako sam uzbuđen što imam priliku razgovarati s tobom i upoznati te“, rekao je oduševljenom dječaku.

No, Paul nije stao na tome. Napisao je dječaku predivno pismo koje je njegova mama podijelila na Facebooku.

“Dragi Brody, bilo je super razgovarati s tobom neki dan. Važno je znati da čak i kada se život čini teškim stvari uvijek krenu na bolje. Toliko te ljudi voli i misli da si ti najkul klinac na svijetu – a ja sam jedan od njih! Jedva čekam da vidim sve divne stvari koje ćeš postići“, napisao je Paul.

Posted by Cassandra Cooper on Thursday, 9 June 2022

Uz pismo, Paul je dječaku poslao kacigu Ant-Mana posvećenoj Brodyju koji će uskoro osvojiti svijet.

 

Pročitajte više