Petar Vlahov: Jedino ja i moja obitelj znamo kako mi je u ovom trenutku

Kako je kazao u razgovoru za Index glasnogovornik HRT-a Janoš Roemer, Hrvatska radiotelevizija, koja se do sada još uvijek nije oglasila o slučaju, "ne ulazi u privatni život svojih djelatnika".

"HRT-u je najvažnije da njegovi djelatnici korektno i profesionalno obavljaju svoj posao, dok u privatni život svojih zaposlenika ne ulazi. Petar Vlahov nije napravio nikakav prekršaj vezan za posao, tako da ne vidim razloga čemu dovoditi njegovu intimu u vezu s njegovim poslom. HRT u ovom trenutku nema nikakav stav u vezi toga i Vlahov, barem za sada, neće snositi nikakve posljedice." - kazao nam je Roemer.

Petar Vlahov, koji je tijekom razgovora za Index bio prilično smiren i staložen, otkrio nam je kako se za sada ne želi javno očitovati u vezi slučaja te da će to, nakon što se konzultira s odvjetnicima, učiniti idući tjedan.

"Ne želim trenutno izlaziti u javnost s bilo čim, jer za sada nemam pouzdane informacije tko je to mogao plasirati u javnost. Što se tiče reakcija na HRT-u, od Đuretića pa do Dijane Čuljak, zaista se ne mogu potužiti, svi su izrazito korektni prema meni. U Saboru boravim protekla tri dana i tamo sam na svakom koraku naišao na potporu." - kazao je u razgovoru za Index Vlahov.

"Samo ja i moja obitelj znamo kako mi je u ovom trenutku." nastavlja Vlahov, koji nam nije htio ni potvrditi ni demantirati da je sporne MMS fotografije slao izvjesnoj Sabini Čedić, za koju je jedan dnevni tabloid naveo kako je upravo ona ta kojoj je Vlahov slao kompromitirajuće fotografije putem mobitela.

Dok nam bivši voditelj talk showa "Drugo lice" koji se svojevremeno emitirao na Novoj TV te sadašnji voditelj HRT-ove emisije "Radni ručak" kaže kako niti jednim novinama još nije otkrio tko je bila djevojka koja je na svoj mobitel primila njegove fotografije, neki internet forumi, kao i  jedan dnevni tabloid, insinuiraju kako se radi o 19-godišnjoj Sabini Čedić koja navodno prijateljuje sa Slađanom Petrušić, hrvatskoj javnosti poznatoj po svojim gostovanjima u emisiji Željka Malnara "Noćna mora".

U javnost su tijekom jučerašnjeg dana procurile i fotografije na kojima se dvije gore spomenute eksplicitno zadovoljavaju.

B.S.
Screenshot:Nova TV
 

Pročitajte više