Peter Andre traži skrbništvo nad djecom: Katie Price je loša majka

PETER ANDRE, bivši suprug starlete Katie Price, traži skrbništvo nad njihovom djecom. Tvrdi da je ona loša majka. 37-godišnji australski pjevač traži skrbništvo nad njihovo dvoje djece, Juniorom i Princess Tiaamii. Vijest koja je šokirala britanske medije u medije je procurila nakon što je policija ispitala Katie i Petera o opekotini koju malena djevojčica ima na leđima. Nekadašnji par zaratio je prošlog tjedna nakon što je Peter optužio bivšu suprugu da ga nije obavijestila o ozbiljnosti ozljeda koje ima malena Tiaamii.

Policiji su dali drugačija svjedočenja o ozlijedi djevojčice, a Katie je Petera optužila da je cijeli slučaj podijelio s medijima. Optužuje ga i da je dao medijima snimku telefonskog razgovora u kojem Katie urla na njega: "Željela bi da sjedneš u automobil, doživiš tešku prometnu i umreš!". "Jako sam tužna jer je moj bivši suprug namjerno odlučio degradirati me u medijima te koristi sitnu ozljedu naše kćeri kako bi dobio publicitet za svoju televizijsku emisiju. Mislim da je pokazao koji su njegovi pravi motivi. Telefonska snimka koju je dao u medije, dokazuje da sebe stavlja na prvo mjesto, a ne svoju djecu", rekla je razočarana Price.

Njegova glasnogovornica demantirala je starletine tvrdnje te izjavila da je Peter o cijelom slučaju saznao tek kada ga je policija kontaktirala kako bi svjedočio. Katie je izjavila da je nesreća koja se djevojčici dogodila bila slučajna, te kako će malena biti dobro. Dok ona tvrdi da je Petera nazvala i odmah obavijestila o ozlijedi, on tvrdi drugačije i smatra kako nije u redu da ne zna što se događa njegovoj kćeri. Osim toga, starleta se opravdala i rekla kako svom bivšem ne želi ništa loše, unatoč činjenici da je rekla kako mu želi prometnu nesreću i smrt. "Priznajem da sam reagirala loše, no naravno da svom bivšem suprugu ne želim ništa loše, unatoč činjenici da će napraviti sve kako bi me ocrnio u medijima", rekla je Katie.

Pročitajte više