Petković je jučer odbrusio novinarki na aerodromu. Sjećate se što je napravio 2021.?

Foto: Marin Tironi/PIXSELL

DA BRUNO PETKOVIĆ nije fan novinara, i nije neka tajna. Nakon što je jučer odbrusio novinarki N1 televizije na aerodromu pri povratku iz Rotterdama, mnogi su se prisjetili scena iz 2021. godine kad je Petković fotoreporterima ispred rodilišta pokazivao srednji prst.

Petković je početkom travnja 2021. dobio dijete s današnjom zaručnicom Ivom Šarić. Vezu su tada još uvijek držali dalje od očiju javnosti, no znalo se da čekaju bebu. Tog dana Petković je došao u rodilište po Ivu i njihovog tek rođenog sinčića Adriana. Ispred su ga dočekali novinari kojima je nogometaš, dok je stavljao bebu u automobil, pokazivao srednji prst.

Podsjećamo, dok su navijači jučer na aerodromu Petkovića tražili fotografije i autograme, novinarka mu je postavila pitanje: "Kakav je osjećaj, Bruno?" "Daj pitajte, budite pristojni, pitajte za intervju", poručio je Petković i nastavio dijeliti autograme. Kada ga je novinarka ponovno pitala za intervju, ovoga puta onako kako je sam tražio, odgovorio joj je da ne može i na tome je ostalo.

Pročitajte više