Pobjednik The Voicea je prije pet godina bio u Supertalentu. Sjećate se tog nastupa?

Screenshot: Facebook

18-GODIŠNJI Martin Kosovec pobjednik je četvrte sezone The Voicea, no neki ga se možda sjećaju i kada je prije pet godina nastupao u Supertalentu. Te 2019. već je pokazao svoje vokalne mogućnosti pred hrvatskim gledateljstvom, no on sam, kako je rekao nakon showa, nije bio zadovoljan tim nastupom.

Martin, koji je tada imao 14 godina, zapjevao je Nocturno, pjesmu Olivera Dragojevića. Žiri je bio ganut njegovom izvedbom, a Maji Šuput su u jednom trenu krenule suze.

"Malo me nervira što današnja glazba ima strašne pouke, samo se priča o drogi, alkoholu, brzim autima, lovi, svatko ima svoj ukus, ali kako bi se reklo, ovo je bezukusno", rekao je tada Martin u showu.

Martin Kosovec - Supertalent 2019 ep 7

Tko se naježio neka digne ruku! 🖐 Cijeli nastup pogledajte ovdje: bit.ly/ST_MartinKosovec

Objavljuje SUPERTALENT u Nedjelja, 10. studenoga 2019.

Publika ga je mogla gledati i u Zvjezdicama, kada je ušao u top pet, no pobijedila je Lucija Stipanović. 

Dobio je više od 88 tisuća glasova gledatelja

Podsjetimo, Martina su za pobjednika u The Voiceu odabrali gledatelji s ukupno 88.504 glasa, a u finalu se borio s Anom Širić, Lukom Novokmetom i Jakovom Peruškom Rihtarom.

"Vrlo sam veseo, zahvalan sam svima koji su glasali za mene i sretan sam što ulazim u suradnju s Universal Music Hrvatska! Imam mnogo ideja i planova za budućnost koji su možda malo preopširni u ovom trenutku; svakako bih volio nastaviti razvijati zvuk u retro trendu i malo ga modernizirati", izjavio je Martin netom nakon silaska s The Voice pozornice HRT studija. 

Izjavom nakon pobjede oduševio je mnoge. "Sretan sam, zadovoljan, ali podjednako sam sretan i za ostale kandidate. Plasman nije bitan, bitno je da smo zajedno", rekao je skromni Martin.

Pročitajte više