Pobuna na Farmi: Natjecatelji traže hitan razgovor s producentima

NEZADOVOLJSTVO u reality showu Nove TV doseglo je vrhunac - nestašica vode i "neljudski uvjeti u kojima žive" iscrpili su kandidate koji, revoltirani tretmanom, traže razgovor s producentima, a neki su već najavili kako će, ukoliko se stvari ne poprave, otići iz emisije. Čini se da se "zvijezde" naviknute na drugačiji stil života ipak nisu dovoljno dobro pripremile za život na selu i sve "čari" koje donosi.

Pobuna nešto manjih razmjera počela je nakon što se s natjecanjem oprostio Fuad Backović Deen, koji je za vrijeme borbe s Borisom Kosmačem vikao: "Ne mogu, on je 20 kilograma teži od mene!". kandidati su se nakon oproštaja s bosanskim pjevačem našli za stolom, a u negodovanju je najglasnija bila Dvina Meler, koja je već tada najavila kako će od produkcije Nove TV zatražiti objašnjenje za ono što većina kandidata smatra nepoštenim izbacivanjem. "Živio Big Brother!", vikao je Alen Macinić prisjećajući se "meda i mlijeka" u kojem je živio prije nekoliko godina.

Alex, Hana i Dvina najglasnije

Već po ulasku na Farmu sudionici su shvatili kako će, što se tiče zaliha vode, morati biti jako štedljivi, no do danas nisu uspjeli ispoštovati pravila koja su sami odredili. Unatoč inzistiranju na štednji, neprestano su u kroničnom nedostatku vode, što među njima stvara napetost, pa i izaziva sukobe. U najavama odlaska od samog su početka najglasnije Aleksandra, Hana i Dvina, koja je rekla da će se "u slučaju prodavanja magle pokupiti sa sela".

D.K.
Foto: Nova TV

Pročitajte više