Policija zaustavila oca i sina, njih dvojica pogledali zadnje sjedalo i ostali u šoku

Foto: 123rf

NA AUTOCESTI A7 u okrugu Göttingen u Donjoj Saskoj njemačka policija zaustavila je vozilo.

U vozilu su bili otac i sin, a kad su im policajci objasnili razlog zaustavljanja, ostali su šokirani. "Gdje vam je supruga?" upitali su policajci vozača, a on je odgovorio da spava na stražnjem sjedalu.

Međutim kad su pogledali nazad, nje nije bilo. Kako se ispostavilo, otac i sin su vozili čak 50 kilometara i nisu primijetili da su na odmorištu zaboravili suprugu i majku.

🅿️🚾Ehefrau auf Parkplatz ausgesetzt!? Einen großen "Schreck in der Morgenstunde" erlebt heute eine Norwegerin, die mit...

Objavljuje Polizei GöttingenSrijeda, 21. listopada 2020.

Prema policijskom izvješću, obitelj se vraćala s odmora u Španjolskoj te su stali osvježiti se na jednom odmaralištu.

Žena je otišla na toalet, a kad se vratila, supruga i sina nije bilo.

Carinik koji se zatekao na odmorištu je shvatio što se događa i odmah zvao policiju koja je započela potragu.

"Kad je policija zaustavila automobil, otac i sin nisu ni primijetili da u autu nešto nedostaje. Tek kad ih je policija ponovno zatražila da pogledaju na stražnje sjedalo, njih dvojica su se osvrnula. Izgledali su zbunjeno", navodi u priopćenju policija.

U Mengershausenu u okrugu Göttingen, otac i sin su ponovno pokupili suprugu i majku i otišli su dalje na put te su se zahvalili njemačkoj policiji na brzoj intervenciji.

"Nažalost, nije poznato je li žena morala natrag na stražnje sjedalo ili je ovaj put za sigurnost sjela na suvozačevo mjesto i tamo ostala do kraja putovanja do Norveške", napisala je policija u šaljivom tonu.

Pročitajte više