Pomoć hrabrom tati stiže sa svih strana: "Svaki dan mogu doći u moju pekaru, nikad neće biti gladni"

Foto: Privatni album

SVI ŽELE pomoći hrabrom tati Iliji Karamatiću i njegovim klincima. Grupa s tim imenom na Facebooku prikupila je gotovo 4000 članova, a svi oni žele pomoći tati s gornje Kustošije koji boluje od multiple skleroze, a kako bi prehranio svoju obitelj skuplja boce. Naime, njegova obitelj živi od 3000 kuna mjesečno, od čega 2400 odlaze na stan i režije.

>>>Razgovarali smo s ocem čija je tužna priča ganula cijelu Hrvatsku, evo kako mu možete pomoći<<<

Lanac pomoći pokrenula je jedna objava na Facebooku te rečenica njegovog sina na koju nitko nije mogao ostati ravnodušan: "Tata, ja sam gladan".

Kako je Ilija u razgovoru za Index rekao, najpotrebnija im je hrana jer su gladni, a građani su spremno odlučili pomoći obitelji.

>>>"Tata, ja sam gladan": Zbog potresne priče iz zagrebačkog tramvaja svi žele pomoći ovom ocu i sinu<<<

"Nisam baš u sve upućen, ali sam nešto malo vidio u medijima. Želim samo reći da imam pekaru u Dugavama te da gospodin može doći svaki dan kod mene, potražiti me i dobiti svaki dan besplatno što god djeca za sebe požele. Znači, što se tiče toga, dok smo mi tu, nikad neće ostati gladan.Možda ovo nije puno, ali je od srca i trajat će dok god gospodinu bude srce željelo i trebalo pomoći", napisao je jedan gospodin u grupi.

Poštovani pridružim se donaciji, imam vlastitu pečenjaru u zapruđu kad god požele ili netko da navrati i da im dostavi, javite se, tražite mene", napisao je drugi.

Osim hrane, Iliji i njegovoj obitelji potrebni su i odjeća i obuća. Kćer mu dodao je nosi broj obuće 31, a sin 28, a svi koji mu žele pomoći mogu ga nazvati na 091 395 6976.  

Pročitajte više