Princ George neće imati najboljeg prijatelja zbog pomalo čudnog razloga

 Foto: Guliver Images/Rex

PRINC GEORGE u rujnu kreće u privatnu školu "Thomas's" u Londonu gdje će započeti svoje formalno obrazovanje.

To je škola koju pohađaju i djevojčice i dječaci pa će George tako prekinuti obiteljsku tradiciju po kojoj su i njegov djed i otac pohađali isključivo muške škole. U toj školi prvo je pravilo kojem uče djecu da uvijek moraju biti dobri i ljubazni, no isto tako ih obeshrabruju da izaberu jednog najboljeg prijatelja, kako im osjećaji ne bi bili povrijeđeni u slučaju da ih taj prijatelj napusti, piše Telegraph.

Georgeova škola košta 5653 funte po polugodištu, a posebno je fokusirana na umjetnost, sport i važnost vanjskih aktivnosti. Uprava škole rekla je da je počašćena što je kraljevska obitelj odabrala upravo njih, ali i ostalim roditeljima poslala poruku da njegova titula nikako neće utjecati na njegov status u školi.

"William i Kate poslali su jasnu poruku da ne žele da Geogreovo pohađanje te škole promijeni njezin način funkcioniranja i vrijednosti, u bilo kojem smislu. Poželjeli su da George bude tretiran kao i svi ostali učenici te da se oni pridruže školskoj zajednici poput svih ostalih roditelja", stoji u poruci koju su primili ostali roditelji čija djeca pohađaju tu školu.

 

Pročitajte više