Provjerili smo gdje još uvijek možete rezervirati mjesto za doček Nove godine

Foto: Facebook

ZA DVA dana čeka se nova 2022. godina. Iako će neki doček nove godine provesti kod kuće, drugi su se odlučili za slavlje u restoranima ili hotelima. Ovo su neke od ponuda diljem Hrvatske.  

Esplanade Zagreb Hotel

Novogodišnje slavlje u Esplanadi jedno je od najluksuznijih ove godine. Goste će dočekati pjenušac, mali zalogaji i piano-glazba. Nakon dobrodošlice, ponudit će im se gurmanska večera od pet sljedova jela po izboru chefice Ane Grgić Tomić s uključenom konzumacijom vrhunskog vina. Za okrepu će dobiti vinski gulaš.

Zabavljat će ih bend Vizija, na raspolaganju će imati rekvizite za slavlje, a za djecu je pripremljen poseban program. Naime, uključen je stručni animator koji će s mališanima proslaviti dječji doček. 

Cijena dočeka za odraslu osobu je 1850 kuna, dok je za jedno dijete to 750 kuna. Trenutno je slobodno još samo nekoliko mjesta.

Hotel Westin Zagreb

Slavlje će se održati u dvorani Panorama, a novogodišnja večera uključuje raskošnu buffet-večeru, piće dobrodošlice te izbor vrhunskih hrvatskih vina i čašu pjenušca. Uključen je i maštoviti glazbeni program koji će goste podsjetiti na hitove iz 1980-ih i 1990-ih. Gala večera po osobi iznosi 986 kuna. Westin je popunjen i nema više slobodnih mjesta.

San Rocco - Boutique Hotel

Jelovnik u cijeni od 970 kuna uključuje pjenušac dobrodošlice, osam sljedova hrane te zdravicu u ponoć. San Rocco je za Novu godinu popunjen.

Johann Franck

Tema ovogodišnjeg tuluma u Johann Franku je James Bond 007. Svojim gostima nude neograničenu konzumaciju hrane i pića te dva menija po izboru. Cijena ponude je 800 kuna, a slavlje počinje u 18 sati. Trenutno je dostupno još nekoliko mjesta.

Iz Franka očekuju da gosti dođu odjeveni u stilu Jamesa Bonda. Dakle, odijela, šeširi, smokinzi i sve ostalo što odgovara ovoj temi britanskog agenta. 

Hotel Dubrovnik 

Hotel Dubrovnik u Zagrebu također organizira večeru za doček nove godine. Dobili smo potvrdu da su kapaciteti popunjeni. Gosti u hotelu Dubrovnik zabavljat će se od 20 sati do 01:00 uz večeru, a cijena karte je 499 kuna po osobi. U cijenu su uključeni večera, degustacija steakova, aperitiv, čaša pjenušca, pola butelje vina i mineralna voda.

Hotel Park Split

Hotel Park Split nudi zanimljiv novogodišnji program. Gostima je ponuđen glazbeni program Bravo Benda i raskošna večera po izboru chefa kuhinje Gorana Šikića koja započinje u 20 sati. 

Paket uključuje dobrodošlicu uz čašu pjenušca i fritule, novogodišnju večeru, noćenje u luksuznoj superior sobi, odjavu do 14 sati i kasni doručak do 12 sati. 

Cijena paketa po osobi iznosi tisuću kuna. Prvo dodatno noćenje iznosi 500 kuna, a drugo 375 kuna. Svi kapaciteti za doček Nove godine u hotelu Park u Splitu su popunjeni.

Novogodišnji jelovnik Hotela Park Split uključuje šest sljedova:
amusu - bouche: tatarski biftek a la hotel "park",
hladno predjelo: salata od patke, plemenitog sira i oraha, šipak, balzamične perle,
juha: veloute od šumskih gljiva, sortirane gljive, gremolata,
toplo predjelo: jabukove kapice u umaku od finih trava, crumble od sipe, kavijar,
glavno jelo: janjeći kare Wellington, rižoto of tartufa, krema od batata, jus od prošeka,
desert: mousse od gianduja čokolade, karamel, coulis od naranče.

Hotel Antunović

Novogodišnji angažman u hotelu Antunović kreće se od 774 do 924 kune, a uključuje noćenje, doručak za dvije osobe i platu posluženu u sobi. Hotel Antunović ove godine nije organizirao novogodišnji bal, niti su puštali karte za doček Nove godine u prodaju. Međutim, Nova godina će se u Antunoviću čekati uz večeru za koju nije potrebna rezervacija.

Imperial Park Hotel Vodice

Veliko slavlje u Imperial Park Hotelu traje od 30. prosinca do 2. siječnja. Svakog dana za goste su dogovoreni živa glazba i zanimljiva događanja. Tijekom svih događanja u hotelu su organizirali dadilje i animatore za djecu dok su roditelji na večeri. 

30. prosinca se u hotelu održavaju predstavljanja lokalnih OPG-ova i gostovanje klape, a od 19 sati su na rasporedu svečana večera i nastup Sinova Ravnice. Za doček će goste zabavljati Jole i bend Bolero, a svečana večera će trajati od 19 do dva sata ujutro. Idućeg dana navečer će svirati grupa Amigos.

U jelovniku će se ponuditi brojna dalmatinska jela i jela šibenskog kraja, rižoto na nekoliko načina, pašticada, sarma... Za četiri dana i tri noći cijena smještaja i programa iznosi 5.100 kuna.

Pojedinačno je cijena za prvu noć je 350 kuna, doček Nove godine 700 kuna, a za zabavu 1. siječnja cijena 350 kuna.

Gosti imaju mogućnost posjetiti turističke i kulturne znamenitosti u Šibeniku i Vodicama, te nacionalne parkove i tvrđave. S obzirom na epidemiološke mjere, kapacitet hotela je popunjen. 

Diljem Hrvatske Nova godina će se čekati i na trgovima.

Na novogodišnjem dočeku na Trgu bana Josipa Jelačića nastupit će Zagrebačka filharmonija, pjevač Filip Rudan i na kraju grupa Psihomodo pop.

Velikog dočeka Nove godine u Splitu neće biti, ali će TBF pjevati na Zvončacu. Za ulaz na TBF, kao i na zagrebački doček na trgu, potrebne su covid potvrde.

Dubrovčani i njihovi gosti u Novu godinu na Stradunu će ući uz Silente i Vatru. Koncertima će moći prisustvovati samo oni s covid-potvrdama.

Zabave neće nedostajati ni po ostalim gradovima. Evo što se nudi diljem Hrvatske za doček 2022. godine.

Rijeka i Pula otkazale su velike dočeke.

Pročitajte više