Prvi intervju Face nakon optužbi za seksualne napade: Varao sam ženu, to nije zločin

Foto: Profimedia

Glumac Chris Noth u svom je prvom intervjuu nakon višestrukih optužbi za seksualno zlostavljanje negirao te optužbe i rekao da su svi njegovi susreti izvan braka bili sporazumni.

Karijera 68-godišnjeg Notha, kojeg publika pamti kao Facu iz Seksa i grada, zbog navedenih je optužbi stavljena na čekanje, a on je sada za USA Today ustvrdio kako je tada "odlutao od svoje supruge, što je bilo bolno za nju i ne daje lijepu sliku", ali dodao je da "to nije zločin".

"Iznenada, puno ljudi želi seks s tobom. Misliš si da bi bilo šteta to propustiti. Opravdavaš se, kao i mnogi muškarci: 'To je samo malo plesa sa strane i zabavno je, nikoga nećeš povrijediti, jer nitko neće za to znati'", naveo je i otkrio da je o svemu morao razgovarati sa svojim tinejdžerom.

Četiri žene optužile ga za seksualno zlostavljanje

Podsjetimo, četiri žene optužile su Notha za seksualno zlostavljanje. Posljednja koja je s pričom izašla u javnost je kantautorica Lisa Gentile, koja je rekla da ju je glumac nasilno ljubio i dirao u njezinom njujorškom stanu.

Tvrdi da se incident dogodio nakon što je glumca susrela u restoranu Da Marino u centru Manhattana, gdje je još jedna žena tvrdila da ju je Noth napao. Gentile je rekla da glumca poznaje od 1998. godine, a incident se zbio 2002.

Kaže da ju je Noth tada odvezao kući i zatražio da vidi njezin stan. Tvrdi da ju je tada gurnuo, poljubio mimo njene volje i uhvatio je za grudi. "Bilo me strah istupiti oko ovoga zbog Nothove moći i njegovih prijetnji da će mi uništiti karijeru", otkrila je Gentile zašto nije istupila ranije.

Pročitajte više