Rakitića napali kad je pokazao što jede: "Jao, što je ovo?"

Foto: Instagram

IVAN RAKITIĆ na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj drži zdjelicu punu hrane u kojoj rado uživa, a koja je među njegovim obožavateljima izazvala čuđenje i gađenje. Riječ je o puževima koji se u svijetu smatraju delikatesom, no čini se da nogometaš među svojim pratiteljima nema puno istomišljenika, zbog čega se našao na meti njihovih kritika.

 "Jao, što je ovo?" pitao se jedan od njegovih fanova dok je drugi dodao: "Kako možeš to jesti?" Uskoro su se pridružili i brojni drugi domaći i strani pratitelji koji su mu pisali kako ne vole puževe te kako ne mogu shvatiti što mu je tu toliko fino.

Među većinom koja ga je kritizirala našla se i nekolicina onih koji vole jesti puževe pa su mu pisali prijedloge kako ih je, prema njihovom ukusu, najbolje jesti. "Vrlo su ukusni s ljutim crvenim umakom", napisala mu je jedna obožavateljica.

Osim što je javno otkrio čime se voli povremeno počastiti, reprezentativac je nedavno otkrio na koji način on i njegova odabranica Raquel Mauri ubijaju dosadu. Tada je podijelio fotografiju na kojoj kartaju, a riječ je o popularnom Unu u kojem dvojac rado uživa kada odmara od poslovnih obaveza.

Pročitajte više