"Razaračica brakova" Tamara krade hranu u BB kući i dostavlja je stanarima s otpada

NOVA stanarka Big Brother kuće, 23-godišnja Beograđanka Tamara Đorđević, prilično se dobro uklopila među ukućane. Tamara se polako upoznaje s ostalima, a izgleda da će biti dobra zamjena Soraji, koja je sinoć preselila na smetlište. Baš kao i Soraja, Tamara je raspjevana pa je, neposredno nakon sinoćnjeg ulaska u kuću, zapjevala s Milanom i Emom. Soraja je svoje pjevušenje nastavila na otpadu, a novom društvu prepričava događaje iz kuće, koji sve jako zanimaju. Očekivano, Duško je najoduševljeniji Sorajinim dolaskom pa ju je izljubio za laku noć.

Slavica slavi rođendan, a Tamara i Radiša imaju tajni zadatak

Ukućani su se jutros u 10 sati probudili uz zvuke fanfara. Big Brother je odlučio obradovati Slavicu, kojoj je danas rođendan, pa ju je pozvao u ispovjedaonicu, gdje joj je otpjevao rođendansku pjesmu. Slavica je kazala kako joj sada jedino nedostaju njezina djeca ne bi li joj čestitala rođendan. Kad ju je Big Brother pitao što želi za rođendan, sebi je poželjela da i dalje bude vesela kakva je i do sada bila te puno zdravlja. Za to vrijeme su ostali ukućani napravili u kući scenografiju koja je bila dodatno iznenađenje za Slavicu, kojoj su nakon izlaska iz ispovjedaonice svi stanari ponaosob čestitali rođendan. Nakon čestitki ukućani su počeli s jutarnjim aktivnostima.

Osim Tamare, sinoć je u BB kuću ušao i Radiša, koji je jutros u kuhinji razmjenjivao mišljenja sa Slavicom te uživao u jutarnjoj kavi. Stanari su još sinoć zamijetili da ima tetovažu s okom Big Brothera na ruci. Tamara je jutros u spavaćoj sobi radila Mili frizuru. Nitko od ukućana ne sumnja da su Radiša i Tamara zapravo na tajnom zadatku - moraju opskrbljivati stanare na smetlištu hranom i svim ostalim potrepštinama. Tamara je tako nekoliko puta uspjela neprimjetno ubaciti par boca soka u smeće te ih na taj način dostaviti stanarima s otpada. Milanu se Tamara jako svidjela pa ju je krenuo šarmirati, ali ga je ona brzo udaljila od sebe rekavši da ima dečka.

Ukućani na otpadu jutros su zaključili da je jako hladno. Razveselila ih je nova pošiljka hrane koja im je stigla. Horvat se iznenadio kada je vidio da su dobili više jaja nego što su naručili, kao i brašno. Soraja je ekipi pričala o Dubaiju, a Nirmal joj je džentlmenski ispekao jaja i servirao ih na tanjur. Prije toga su mu stvari ispale iz ruku na što ga je Duško zadirkivao da sigurno ima tremu pred Sorajom. Soraja je dan započela raspakiravanjem. Tijekom jutra se presvukla već dva puta.

Voli oženjene muškarce, nije joj problem razarati brakove i ne čita knjige nego Google

Nova BB stanarka Tamara nije nimalo čedna djevojka. Ova studentica menadžmenta na Višoj poslovnoj školi kaže kako joj je želja postati popularna, da se svi okreću za njom i upiru prstom u nju. Za ulazak u BB kuću imala je sljedeći motiv: "Izlazak iz anonimnosti. Ne znam što to nosi sa sobom, ali je divan osjećaj kad ljudi upiru prstom u tebe. Uživala bih u tome da me prepoznaju ljudi, i tada bih stavila na test neke ljude oko sebe. Hm, a možda i novac uz to, Da, definitivno". Radi kao promotorica i hostesa, a o budućim planovima kaže: "Mislim da sam sad spremna da otvorim svoju tvrtku i da se udam što prije".

"Moj cilj u životu je provocirati i izazivati muškarce. Ne volim kad su muškarci prema meni romantični i ne volim dobivati cvijeće. Volim se i tući, pogotovo kad me dečko iznervira. Jedini mi je porok to što volim oženjene muškarce i nemam problema s rastavljanjem brakova", kaže o sebi Tamara te dodaje kako joj je životni moto: "Sve što možeš danas, ne ostavljaj za sutra". Tamara snima i spotove, a bila je i zaštitno lice jednog elektronskog magazina. Kaže kako ne čita knjige već Google. Uzor su joj sve poznate osobe. Svoj savršeni dan opisuje ovako: "Primim novac od promocija i odem ludovati s prijateljicama. Ne znam što bih kupila, ali kupim. I naravno, Counter strikea s dečkom".

Pročitajte više