Razočarana Marija Šarapova: Moj dečko me nije htio kupiti!

RUSKA tenisačica Marija Šarapova više nije na listi slobodnih ljepotica. Najmlađa osvajačica Wimbledona u sretnoj je vezi Charliejem Ebersolom (na slici s Ashtonom Kutcherom), kako je prenio The New York Daily News. No, već u prvim tjednima veze Charlie je uspio iznevjeriti Šarapovu.

Tenisačica, koja nije poznata samo po svojim bekhendima i forhendima i koju nazivaju Marilyn Monroe teniskih terena zbog ljepuškastog lica, prekinula je vezu s pjevačem grupe Maroon 5, 29-godišnjim Adamom Levineom. Nije joj drugo trebalo da se ponovo zaljubi i upusti u novu vezu sa sinom vlasnika NBC Sports & Olympics. Također, to je nije spriječilo da se ponudi u humanitarnoj aukciji All-Star Tennis Smash.

Večera za 10 tisuća dolara

Aukcija se održala u New Yorku i svrha joj je bila prikupiti što više novca kako bi se pomoglo u što kvalitetnijoj edukaciji djece. Marijin zadatak bio je izaći na spoj "naslijepo" s onim tko ponudi najviši iznos. Prije same aukcije osvajačica tri Grand Slam turnira izjavila je: "Moj dečko će me kupiti". Ipak, to se nije dogodilo i nepoznati muškarac dobio je priliku Mariju izvesti na večeru, a to ga je stajalo 10 tisuća dolara. Na aukciji nije bilo traga ni glasa Charlieju. Budući da je Marija najavila njegovo aktivno sudjelovanje u humanitarnoj akciji, a on ruku nije podigao nijednom, prva svađa sigurno je nastupila netom kasnije.

S.C.
Foto: Guliver/Getty

Pročitajte više