Reese Witherspoon o teškom periodu u životu: Plakala sam na njenom krevetu

Foto: Instagram

KĆI glumice Reese Witherspoon, Ava Phillipe, krenula je na fakultet, a njena majka je otkrila koliko joj je teško pala odvojenost od kćeri.

Glumica je za jedan magazin otvoreno govorila o majčinstvu i o tome koliko se pronalazi u priči na kojoj je temeljena njena nova mini-serija Little Fires Everywhere.

"Tako je teško jasno reći što majčinstvo znači i u romanu postoji puno odlomaka o tome", rekla je Reese.

"Jedan odlomak bio je o treniranju sebe da živite samo od mirisa jabuke i to onda kada je sve što želite, da proždrete tu jabuku, da zabijete svoje zube u nju i konzumirate nju, njene sjemenke, jezgru i sve ostalo", rekla je glumica.

"To je tako živopisan način da se opiše gubitak vaše djece kada odrastu. Moja je kći tad odlazila na fakultet pa me to pogodilo kao strijela kroz srce", nastavlja ona.

Prošle godine se Reese otvorila o tome s koliko tuge se suočila kada je njena kći, koja sada ima 20 godina, krenula na Sveučilište Stanford, gdje je i sama glumica studirala

"Čudno je kada vaša djeca kreću na faks. Teško je. Nikada nisam mogla ni zamisliti kako je bilo mojoj mami", rekla je glumica u svibnju u jednoj emisiji.

"Ušla bih u njenu praznu sobu, legla na njen krevet i plakala kada je ona otišla. U redu je, vraća se. Očito se vraćaju, zar ne? Mislila sam da je nestala", nastavila je.

I njena majka je bila uznemirena kada je Reese napustila Stanford kako bi se posvetila glumi, umjesto da postane plastični kirurg.

"Bila je ljuta zbog toga, vjerojatno, 10 godina, a onda sam joj kupila kuću, tako da je prešla preko toga. U nekom trenutku, to se ispostavilo kao bolje za nju", rekla je glumica jednom prilikom.

Witherspoon glumi uz Kerry Washington u seriji koja prati lik Miju, koja se preseli u Ohio sa svojom kćeri tinejdžericom i povezuje se s likom kojeg tumači Reese i koji se zove Elena. Njen lik je, kaže glumica, u toj seriji dosta podsjeća na njenu mamu.

"'Ja glumim Betty (svoju majku)'", rekla je o ulozi.

Reese Witherspoon ima kćer Avu i sina Deacona (16) s bivšim mužem, Ryanom Phillippeom i sina Tennesseeja (7), s mužem Jimom Tothom.

Pročitajte više