Rihanna doznala da je "teška" samo 20.000 dolara pa otpustila menadžere

UNATOČ brojnim hitovima i svjetskoj slavi, Rihanna nije ni izbliza bogata kao što to javnost misli - pjevačica se neugodno iznenadila kad je doznala da na svom bankovnom računu ima tek dvadeset tisuća dolara, pa je otpustila menadžericu Patriciju Williams i njezin tim te ih optužila je za krađu. Odgovor menadžerice nije trebalo dugo čekati - Rihanna je preko medija dobila lekciju iz ekonomije.

"Nisam kriva zato što ona ima samo dvadeset tisuća dolara na računu. Surađujem s brojnim zvijezdama i odlično zarađujem. Zašto bih krala od Rihanne? Pokazala sam joj cjelokupnu dokumentaciju i pokušala joj objasniti detalje, ali me ona nije htjela slušati. Izvrijeđala me i otišla", rekla je Patricia Williams.

"Prodaja njezinih albuma nije ni izbliza toliko dobra kao što se misli"

Poput mnogih glazbenih zvijezda, Rihanna je došla u onu fazu karijere i života u kojoj pomalo shvaća da brojni ljudi oko nje itekako zarađuju na njezinim uspjesima. Prema riječima njezine bivše menadžerice, odlučila se iskaliti na krivim ljudima, a s onima koji je potkradaju i dalje ostaje u suradnji.

"Izdavačka kuća Def Jam uopće ne ulaže sredstva u Rihanninu promociju, pa njezin menadžer Mark Jordan koristi novce koje je zaradila od reklama i turneja kako bi financirao snimanje spotova i albuma. Međutim, prodaja njezinih albuma nije ni izbliza toliko dobra kao što se misli i Jordan zna da će, ukoliko se taj trend nastavi, Rihanna biti dobra koliko i njezin posljednji singl. Nažalost, on joj to nije objasnio i sve se slomilo na meni", rekla je medijima Rihannina bivša menadžerica.

M.A.

Pročitajte više