Rina dovela stanare do suza: Ako nominirate Mrkvicu, pazite se!

NAKON Rininog povratka, najstarija stanarka Elizabeta je vidno pala u depresiju. Je li tome razlog ljubomora, miljenica Ivana M. zasad može samo nagađati. Elizabetino raspoloženje naglo se popravilo nakon što je pogledala video čestitku koju su joj poslala njezina djeca, dvojica sinova, za njezin 51. rođendan. Ispred pulske Arene, s pjenušcem u ruci otpjevali su joj "Sretan rođendan" i poručili kako se ponose njome i da se nadaju da će još dugo ostati u kući. Tulum koji je Big Brother pripremio Beti bio je inspiriran čarobnim istočnim svijetom iz 1001 noći. Blještavilo, puno šljokica i zlata, te egzotična zabava koja je uslijedila nakon.

"Ubačena sam u koš s kobrama i sad se moram s njima boriti"

Dizajnerica Lucija Myšičkova požalila se Big Brother da je Rina svojim povratkom u kuću unijela samo nemir i stvorila klanove. Priznaje kako ju je jako pogodila posljednja, treća po redu nominacija. Nestašnu Luciju sve češće viđamo u raznoraznim klinčevima s pojedinim stanarima. Nakon igrica u bazenu sa Sašom, na razuzdanoj rođendanskoj zabavi Luce je strasno poljubila Moniku, dok su u sljedećem trenutku najmlađa Ornela i slavljenica Elizabeta plesale ispod njezine haljine. Niz zanimljivosti nastavio se Krešinim poljupcem u Lucijin vrat nakon čega mu je ona uzvratila senzualnim plesom.

"Big Brother mi je otvorio oči te su mi se konačno posložile kockice"

Ono što Luce ne zna jest to da je njezin dečko Igor Zuanić odlučio ostaviti zbog njezinih nestašluka. Jako je razočaran njezinim ponašanjem i izjavio je da mu je drago što mu je Big Brother otvorio oči. Lucija nije u ljubavnoj vezi prvi put izazvala probleme svojim "slobodnim ponašanjem". Podsjetimo se, 31-godišnjakinja je prije nekoliko tjedana priznala da je varala svojeg prvog supruga. Naposljetku je on zatražio razvod i započeo vezu s njezinom najboljom prijateljicom. Ukoliko ona izađe u petak iz Kuće, Igor je neće dočekati, a neće ni njezina obitelj jer prije osam godina prestala je pričati sa svojom majkom Verom.

U drugom kutu BB kuće šefica Rina gazi gdje god i koga god stigne. Plavuša je zaprijetila stanarima da će im boravak u Kući biti "living hell" ako nominiraju Mrkvicu što bi mogao biti njihov odgovor na njezino šefovanje.


A.M.
Foto: RTL

Pročitajte više