Robin Antin očito nije muškarac

SEKSI ljepoticu koja je prije šest godina osnovala sve popularniju plesnu grupu "Pussycat Dolls" neki naši mediji proglasili su muškarcem zbog nesporazuma oko njenog zanimanja.

U engleskim vijestima predstavljaju je kao koreografa, a i nekim našim novinarima zbog imena nije palo na pamet da bi moglo biti riječ o ženi. 

Jednom prilikom je i čitani zagrebački dnevni list brata Michaela Jacksona pretvorio u njegovu sestru zato što se zove Jermaine.

Robin je već navršila tridesetu, ali zbog savršenog tijela često se pojavljuje u muškim magazinima poput "Maxima" u kojima se drži pravila djevojaka iz svoje grupe da se nikada ne treba skidati do kraja.

Plesala je ili radila koreografiju za nekoliko filmova i video spotove Ricky Martina, Janet Jackson i drugih pjevačkih zvijezda.

U prvi plan je izbila nakon osnivanja "Pussycat Dolls" kojima se u seksi nastupima pridružila Carmen Electra i otvorila put brojnim hollywoodskim zvijezdama za nastup u grupi.

Čak se Madonna i Britney Spears otimaju za besplatan nastup među plesačicama koje se u donjem rublju odlično zabavljaju na sceni i pri tome oduševljavaju sve brojniju publiku.

Pročitajte više