Rusi imaju novu Annu Kournikovu

16-GODIŠNJA Maria Sharapova ne želi biti nasljednica slavne tenisačice jer se ova već dugo vremena nije sastala s pobjedom na sportskom terenu. Maria je trenutno na 125. mjestu svjetske rang liste, a dobrim igrama polako probija put prema vrhu.

Kako je zbog sličnosti uspoređuju s Annom pomalo ljutito odgovorila je novinarima da "ona nije druga Kournikova, već prva ona sama".

Želi privući pažnju svojim uspjesima na teniskom terenu, a ne svojim izgledom. Ipak je svjesna svoje ljepote pa bi se željela baviti manekenstvom, a mašta i o karijeri pjevačice.

Jedan njemački magazin nedavno je proveo anketu koja se od njih dvije više sviđa čitateljima i šest godina starija Anna tijesno je pobjedila sa samo 51.5 posto glasova.

Možda Maria uskoro pokupi sponzore starije kolegice koji nisu zadovoljni Anninim ispadanjima u prvim kolima turnira pa im se ogromna lova koju joj daju za reklamiranje svojih proizvoda baš previše ne vraća.

Uporno je tjeraju da više trenira, ali ona se plaši da bi tako postala previše mišićava i ne bi se sviđala svom navodnom budućem suprugu pjevaču Enriqueu Iglesiasu.

Pročitajte više