Šala iz omiljenog crtića 90-ih šokirala internet: "Nema šanse da bi ovo danas prošlo"

Foto: Press

Uvredljiva šala iz omiljenog crtića 90-ih šokirala je korisnike interneta. Mnogi kažu da nema šanse da bi danas prošla.

TV nas uvijek dobro podsjeti koliko je svijet bio drugačiji 90-ih. Sjetimo se samo frizura iz Prijatelja ili mode u Princu iz Bel Aira (?). Ako ste (bili dovoljno sretni da ste) rođeni u 90-ima, pokušajte se vratiti mislima u djetinjstvo i trčanje kući nakon škole da upalite TV.

Možda ste gledali Dexterov laboratorij ili Štrumpfove, ali sigurno ste pratili Johnnyja Brava. Samouvjereni, mišićavi lik iz crtića bio je poznat prizor na televiziji, gdje se njegova emisija prikazivala između 1997. i 2004. godine.

"Nisam mislio da cure vole glasati"

Više sezona serije dokazuje da je postojala ljubav prema Johnnyju Bravu, ali gledajući sada na crtić, teško je zanemariti njegove problematičnije trenutke. Jedna je šala upravo zbog toga danas postala viralna na X-u. 

Na snimci se može vidjeti kako Bravo posjećuje muzej gdje saznaje za olovku kojom je predsjednik potpisao 19. amandman. Bravo saznaje i da je 19. amandman omogućio ženama da glasaju prvi put - nevjerojatan trenutak u povijesti, ali Bravo očito nije bio impresioniran.

Zapravo, pitao se zašto su se ljudi uopće zamarali time. "Zašto su to učinili? Nisam mislio da cure vole glasati", rekao je Bravo publici. Ovo je danas iznenadilo mnoge tviteraše kada je jedan korisnik podijelio video uz komentar: "Johnny bi danas bio otkazan."

Pročitajte više